Ο ΜΟΥΧΑΜΜΑΝΤ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ!

Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Μουχάμμαντ αναφέρεται στη Βίβλο! Όχι στο Δευτερονόμιο 18:18 ούτε στο Ιω. 14:15-17, αλλά στο Τιμ. 1:9-10:

«9 …ο νόμος δεν τέθηκε για τον δίκαιο, αλλά για τους άνομους και ανυπότακτους, τους ασεβείς και τους αμαρτωλούς, τους ανόσιους και βέβηλους, τους πατροκτόνους και μητροκτόνους, τους φονιάδες, 10 πόρνους, αρσενοκοίτες, αυτούς που αιχμαλωτίζουν και πουλούν ανθρώπους ως δούλους (ἀνδραποδισταῖς), ψεύτες, επίορκους, και οτιδήποτε άλλο αντιβαίνει στην υγιαίνουσα διδασκαλία…»

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Ως τότε, μείνετε συντονισμένοι στους Έλληνες αποστάτες από το Ισλάμ – την πηγή απ’ όπου μαθαίνετε για το πραγματικό Ισλάμ και όχι για το δήθεν!

Advertisements

6 Σχόλια

 1. Χαίρετε, αδελφοί, εν Κυρίω πάντοτε! Η προσευχές μας θα σας συνοδεύουν πάντα για το υπέροχο έργο σας για την αποκάλυψη της πλάνης του Ισλάμ. Βρήκα και άλλο εδάφιο που αποδεικνύει ότι πράγματι ο Μουχαμάντ αναφέρεται στη Βίβλο! Ιδού:

  » Εγένοντο δε και ψευδοπροφήται εν τω λαώ, ώς και εν υμίν έσονται ψευδοδιδάσκαλοι, οίτινες παρεισάξουσιν αιρέσεις απωλείας, και τον αγοράσαντα αυτούς Δεσπότην αρνούμενοι, επάγοντες εαυτοίς ταχινήν απώλειαν» Β’ Πέτρου β’, 1

  • Δεν έχεις κι άδικο! Σκοπεύουμε να καλύψουμε όλα αυτά τα θέματα σιγά-σιγά.

 2. Μα πώς θα κάνετε τέτοια κριτική στο Ισλάμ, την στιγμή που υπάρχουν τέτοια ισχυρά επιχειρήματα σαν του Ελντίν και islamforgreeks; Είναι τόσο πειστικά που μου ρχεται να ζωστώ με εκρηκτικά και να ανατιναχτώ για τον Αλλάχ!

  • Μιλάς σοβαρά; Τότε 72 (τουλάχιστον) αιώνια παρθένες και 300 τρυφερά αγοράκια θα σε περιμένουν, Ινσαλλάχ! Για να μην πούμε για τα πιλάφια, τα μέλια, τη σκιά και το κρασί που δεν χτυπάει στο κεφάλι!

   • Καλά, που τοποθετεί τον Παράδεισο το Κοράνι; Στη Μύκονο; Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι παρά το σεξ οι γυναίκες αυτές θα παραμένουν παρθένες… Αυτό μου θυμίζει μια παροιμία με κάτι τρένα αλλά δε σκοπεύω να την πώ, μη και με εκδικηθεί ο Αλλάχ!

 3. και μην ξεχνάμε…: Οι θεοί των εθνων…δαιμόνια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: