Ο Μουχάμμαντ απέτρεπε τους βιασμούς κρατουμένων γυναικών;

Μετά την αγανάκτηση που εξέφρασε ο απολογητής του Ισλάμ Άχμεντ Ελντίν, για τους υποτιθέμενους βιασμούς αιχμαλώτων γυναικών στη Βίβλο, αξίζει να ανασκοπήσουμε λίγο το πώς αντιμετωπίζεται το θέμα του βιασμών αιχμαλώτων γυναικών στο Ισλάμ.

Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα άρθρα το Ισλάμ έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους ανθρώπους: υπάρχουν οι πιστοί, και οι άπιστοι. Εάν ο Αλλάχ μετά από μάχη ρίξει στα χέρια των μουσουλμάνων άπιστες γυναίκες, αυτοί μπορούν να τις δώσουν στους δικούς τους για λύτρα, να τις ελευθερώσουν (μια πολύ σπάνια περίπτωση), να τις πουλήσουν ή να τις κρατήσουν για προσωπική τους χρήση. Ο Μουχάμμαντ, σε αντίθεση με τον Μωυσή, ενθάρρυνε πραγματικά το βιασμό των γυναικών που συνελήφθησαν στη μάχη. Το παρακάτω χαντίθ παρέχει το πλαίσιο για τον κορανικό στίχο 4:24 («Επίσης σας απαγορεύονται οι έγγαμες γυναίκες, εκτός αυτές που το δεξί σας χέρι εξουσιάζει (ως αιχμάλωτες). Αυτός είναι γραπτός νόμος του ΑΛΛΑΧ για σας.» [1])

Ο Απόστολος του Αλλάχ (ειρήνη σ’ αυτόν), έστειλε ένα στρατιωτικό απόσπασμα στο Awtas με την ευκαιρία της μάχης του Hunain. Συναντήθηκαν με τους εχθρούς τους και πολέμησαν μαζί τους. Τους νίκησαν και τους πήραν αιχμαλώτους.

Μερικοί από τους Συντρόφους του Αποστόλου του Αλλάχ (ειρήνη σ’ αυτόν) ήταν απρόθυμοι να έχουν επαφή με τις γυναίκες αιχμαλώτους στην παρουσία των συζύγων τους που ήταν άπιστοι. Έτσι Αλλάχ, ο Ύψιστος, έστειλε τον κορανικό στίχο: (σούρα 4:24) «Και όλες οι έγγαμες γυναίκες (σας απαγορεύονται) εκτός από αυτές (τις αιχμάλωτες) τις το δεξί  σας χέρι εξουσιάζει.» (Abu Dawud 2150) [2]

Στην πραγματικότητα, όπως δείχνει το χαντίθ, δεν ήταν ο Μουχάμμαντ, αλλά «ο Αλλάχ ο Ύψιστος» ο οποίος είπε στους άνδρες να βιάζουν τις γυναίκες μπροστά στους συζύγους τους, κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να σκεφτούμε ότι το Ισλάμ δεν είναι το ίδιο με άλλες θρησκείες.

Υπάρχουν αρκετά χαντίθ όπου ζητείται η γνώμη του Μουχάμμαντ σχετικά με το πώς οι γυναίκες θα πρέπει να βιάζονται μετά την αιχμαλώτισή τους. Αυτό αφορά ένα επεισόδιο στο οποίο οι άνδρες του ήταν απρόθυμοι να μειώσουν την αξία των νέων τους θηλυκών σκλάβων στην μετέπειτα μεταπώληση με το να τις καταστήσουν έγκυες. Έτσι ο Μουχάμμαντ ρωτήθηκε σχετικά με την διακοπτόμενη συνουσία:

«Ω Απόστολε του Αλλάχ! Έχουμε γυναίκες αιχμάλωτες ως μερίδιό μας από τη λεία, και μας ενδιαφέρουν οι τιμές τους, ποια είναι η γνώμη σου για τη διακεκομμένη συνουσία;» Ο Προφήτης είπε, Αλήθεια το κάνετε αυτό; Είναι καλύτερο για σας να μην το κάνετε. Μόνο οι ψυχές αυτών που ο Αλλάχ έχει προορίσει να υπάρχουν θα αρχίσουν σίγουρα να υπάρχουν. «(Σαχίχ Μπουχάρι 34:432) [3]

Όπως βλέπουμε, τον προφήτη του Ισλάμ δεν τον πείραζε να βιάζουν οι άνδρες του τις αιχμάλωτες γυναίκες, υπό την προϋπόθεση ότι θα εκσπερμάτωναν μέσα στα σώματα των θυμάτων τους.

Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, η προφανής έγκριση του Μουχάμμαντ να βιάζουν οι ακόλουθοί του γυναίκες που συνελήφθησαν στη μάχη, και η προσωπική συμμετοχή του, όπως καταγράφεται σε πολλά σημεία (βλ. Ρεϋχάνα, Σαφία), είναι μεγάλο πρόβλημα για τους μουσουλμάνους απολογητές της εποχής μας. Για τον λόγο αυτό, ορισμένοι από αυτούς προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμάζευτα με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, παρακολουθείστε ένα ρεσιτάλ ψευδολογίας από τον εδώ εκπρόσωπο των απολογητάδων του Ισλάμ, Άχμαντ Ελντίν, όταν (δικαίως) η φεμινιστική ομάδα Αγάζηλος κατηγορεί το Ισλάμ για βιασμούς αιχμαλώτων. Με κόκκινο βλέπετε τι έγραψε η φεμινιστική ομάδα και με μπλε την απάντηση του φίλου μας:

«Πάνε κάποιοι μουσουλμάνοι που είχαν πιάσει αιχμάλωτες, να κάνουν σεξ μαζί τους. Είχαν κατά νου να εφαρμόσουν τη γνωστή “διακοπτόμενη συνουσία” για να μην μείνουν έγκυες, γιατί ο ισλαμικός νόμος απαγόρευε να πουλιούνται οι έγκυοι σκλάβες, οπότε θα έχαναν τα λεφτά από την πώλησή τους. Λένε τότε μεταξύ τους, “μια και είναι ο προφήτης εδώ, δεν πάμε να τον ρωτήσουμε;” Τον ρωτούν λοιπόν, “θέλουμε να κάνουμε σεξ με τις αιχμάλωτες, να τραβηχτούμε ή να μην τραβηχτούμε;” Και τι τους απαντάει; Μήπως να αφήσουν τις αιχμάλωτες στην ησυχία τους; Όχι, ο “προφήτης” μόνο τους λέει ‘δεν έχει σημασία αν τραβηχτείτε, γιατι όσοι είναι να γεννηθούν θα γεννηθούν” (ελεύθερη μετάφραση από το SAHIH MUSLIM, τομ 2, #3371, υπάρχει και σε άλλα χαντίθ).

Εδώ ο φίλος μας ο Άχμαντ έχει να εξουδετερώσει μια απειλή προς την «καλή εικόνα» του Ισλάμ, που με τόσο κόπο προσπαθεί να χτίσει. Κοιτάξτε με ποιον τρόπο προσπαθεί να το καταφέρει: αρχικά, κατηγορεί τις φεμινίστριες για απατεώνισσες (όπως κατηγορεί όλους σχεδόν που κριτικάρουν το Ισλάμ, μαζί κι εμάς):

Κοιτάτε τώρα την απατεωνιά. Το χαντιθ αν το διαβάσετε από την αυθεντική του πηγή, πουθενά δεν αναφέρει την λέξη «βιασμός» η «θα έχαναν τα λεφτά από την πώληση τους» και αλλά διάφορα που διαστρεβλώνει ολόκληρο το χαντιθ. Οι απατεώνισσες το αναφέρουν αυτό κρύβοντας το πίσω από την λέξη «ελεύθερη μετάφραση». Δηλαδή έκαναν ότι ήθελαν στο κείμενο και την μετάφραση του. … Ψάξτε το Νο 3371 της αναφοράς, και δείτε της προσθαφαιρέσεις της ιστορίας και την κατηγοριοποίηση να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια πόσο απατεώνισσες και ψεύτρες είναι. … Δείτε το Χαντιθ στην αυθεντική του μετάφραση από την αραβική στην αγγλική:

Ναι, δείτε το, εμείς το μεταφράζουμε για σας και στην ελληνική!

«Book 008, Number 3371:

Ο Abu Sirma είπε στον Abu Sa’id al Khadri (ο Αλλάχ ας είναι ευχαριστημένος μαζί του): Ω Abu Sa’id, άκουσες τον αγγελιαφόρο του Αλλάχ (ειρήνη σ’ αυτόν) να αναφέρει το al-’azl (διακεκομμένη συνουσία); Αυτός είπε «ναι», και πρόσθεσε: Πήγαμε με τον απόστολο του Αλλάχ (ειρήνη σ’ αυτόν) στην εκστρατεία κατά των  Bi’l-Mustaliq και πιάσαμε αιχμάλωτες μερικές θαυμάσιες Αράβισσες· και τις επιθυμήσαμε, γιατί υποφέραμε από την έλλειψη των συζύγων μας, αλλά (ταυτόχρονα) θέλαμε και να πάρουμε λύτρα γι’ αυτές. Έτσι αποφασίσαμε να έχουμε σεξουαλική επαφή μαζί τους εφαρμόζοντας το αζλ (τράβηγμα του ανδρικού γεννητικού οργάνου πριν από την εκσπερμάτωση για την αποφυγή της σύλληψης). Αλλά είπαμε: κάνουμε μια πράξη ενώ είναι ανάμεσά μας ο αγγελιαφόρος του Αλλ΄χ; Γιατί να μην τον ρωτήσουμε; Έτσι ρωτήσαμε τον αγγελιαφόρο του Αλλάχ (ειρήνη σ’ αυτόν), κι αυτός είπε: Δεν πειράζει αν το κάνετε ή όχι, γιατί κάθε ψυχή που πρόκειται να γεννηθεί μέχρι την ημέρα της Ανάστασης θα γεννηθεί».[4]

Το «επιχείρημα» του απολογητή του Ισλάμ για ν’ αποδείξει ότι οι φεμινίστριες είναι απατεώνισσες είναι ότι το χαντίθ δεν μεταφράστηκε κατά λέξη – πράγμα ανόητο γιατί η κατά λέξη μετάφραση δεν έδωσε άλλο νόημα από αυτό που έδωσαν οι φεμινίστριες – και ότι δεν αναφέρεται η λέξη βιασμός! Μα, ούτε στο Δευτερονόμιο 21:10 αναφέρεται η λέξη βιασμός, κι ωστόσο εκεί ο φίλος μας φωνάζει ότι έγινε! Θαυμάστε την υποκρισία του:

«ΟΤΑΝ βγεις να πολεμήσεις τους εχθρούς σου, και ο Κύριος ο Θεός σου τους παραδώσει στα χέρια σου, και πάρεις απ’ αυτούς αιχμαλώτους,και δεις ανάμεσα στους αιχμαλώτους μια όμορφη γυναίκα, και την επιθυμήσεις, για να την πάρεις στον εαυτό σου για γυναίκα, τότε, θα τη φέρεις στο σπίτι σου, και θα ξυρίσει το κεφάλι της, και θα κόψει τα νύχια της· και θα βγάλει τα ενδύματα της αιχμαλωσίας της από πάνω της, και θα καθήσει στο σπίτι σου, και θα κλάψει τον πατέρα της και τη μητέρα της έναν ολόκληρο μήνα· και ύστερα θα μπεις μέσα σ’ αυτή, και θα είσαι άνδρας της, κι εκείνη θα είναι γυναίκα σου. Και αν συμβεί να μη ευχαριστιέσαι σ’ αυτήν, τότε θα την εξαποστείλεις ελεύθερη· και δεν θα την πουλήσεις για ασήμι, δεν θα την εμπορευθείς, επειδή την ταπείνωσες.» (Δευτερονόμιο 21:10)

Εδώ ο Μωυσής, σε αντίθεση με τον Μουχάμμαντ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους στρατιώτες του να βιάσουν αιχμάλωτες, και με δυο λόγια τους λέει «αν μια αιχμάλωτη σας αρέσει, πάρτε την στο σπίτι σας, αφήστε την να θρηνήσει τους δικούς της για ένα μήνα, εντάξτε την στην κουλτούρα σας και μετά κάνετε σεξ μαζί της. Και με το που θα γίνει σεξ, αυτή θα είναι νόμιμη σύζυγος και όχι αιχμάλωτη, και επειδή την αναγκάσατε να σας παντρευτεί, αν αργότερα δεν την θέλετε πια θα της δώσετε κανονικό διαζύγιο όπως σε ελεύθερη γυναίκα και δεν θα την πουλήσετε».

Όμως ο μουσουλμάνος, αυτός με τον προφήτη που επιτρέπει στους στρατιώτες του να βιάζουν τις αιχμάλωτες και μετά να τις πουλάνε σαν να μην τρέχει τίποτα, ερμηνεύει το εδάφιο του Δευτερονομίου ως εξής:

«Από τους στίχους διαβάζουμε ότι μπορούν να πάρουν όποια αιχμάλωτη θέλουν να την βιάσουν και μετά αν δεν τους κάνει άλλο να την πετάξουν. Έτσι απλά. Προσέξτε ότι το χωρίο παραδέχεται ότι η αιχμάλωτη έχει υποστεί ταπείνωση.»

Και σε ένα ηχητικό αρχείο μας λέει: «Δεν τον βλέπει ο greekmurtad τον βιασμό; Αφού λέει ξεκάθαρα μπροστά στα μάτια του «και ύστερα θα μπεις μέσα σ’ αυτή».

Καλά βρε Άχμαντ… Αυτή η αιχμάλωτη που ο Ισραηλίτης την πήρε στο σπίτι του και την περίμενε ένα μήνα να θρηνήσει τους δικούς της και να τον συνηθίσει έχει υποστεί βιασμό και ταπείνωση επειδή μετά από ένα μήνα προετοιμασίας «μπήκε μέσα σ’ αυτή», κι αυτές που με το που τις έπιαναν οι «πρώτοι μάρτυρές σας και ιερές προσωπικότητες» (!) «έμπαιναν μέσα τους» με διακοπτόμενη συνουσία και μετά τις πουλούσαν σαν τα ζώα, δεν βιάζονταν; Δεν υφίσταντο ταπείνωση; Γιατί στη μία περίπτωση βλέπεις βιασμό και στην άλλη δεν βλέπεις;

Ας δούμε όμως πως αναπτύσσονται τα «επιχειρήματα» του Άχμαντ Ελντίν προς τις φεμινίστριες:

«Επίσης προσέξτε αυτό. Το χαντιθ είναι στην κατηγορία του τόμου «ΓΑΜΟΣ» στη Συλλογή του Muslim. Δεν είναι στο 2 τόμο όπως λανθασμένα είπαν οι ψεύτρες. Γιατί στο 2 είναι το κεφάλαιο του «εξαγνισμού». … Το χαντιθ δεν κάνει λόγο πουθενά ότι δεν είχαν σκοπό να τις κρατήσουν. Απλώς το ότι σκεφτόντουσαν να τις δώσουν πίσω η να τις παντρευτούν.

ΟΥΠΣ! Πού ακριβώς βρε απολογητή, κάνει λόγο το χαντίθ ότι σκεφτόντουσαν να τις παντρευτούν;

Που τις παντρεύτηκαν μετά όπως δείχνει η κατηγοριοποίηση του χαντιθ στο κεφάλαιο του γάμου. Κάτι που το έκρυψαν επίτηδες οι «φεμινίστριες».

Εδώ αγαπητοί αναγνώστες, υπάρχει μια λεπτομέρεια που αν την αγνοείτε, μπορεί πραγματικά να μπερδευτείτε: Το κεφάλαιο του Μουσλίμ δεν είναι ακριβώς «κεφάλαιο του γάμου». Είναι Kitab Al-Nikah, βιβλίο του Nikah. Nikah δεν σημαίνει κυριολεκτικά γάμος, σημαίνει ΣΕΞ και κατ’ επέκταση γάμος, μια που ο ισλαμικός γάμος είναι πρωταρχικά συμβόλαιο για σεξ μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Η αραβική λέξη για τον γάμο είναι zawag.

Ας δούμε τι λέει για τη λέξη ένα έγκυρο κορανικό λεξικό (Dictionary of the Quranic phrases and its meaning; Sheik Mousa Ben Mohammed Al Kaleeby, Cairo, Maktabat Al Adab, 2002):

Ο ορισμός του «Nikah» είναι η διείσδυση ενός πράγματος σε ένα άλλο. Μπορούμε να δώσουμε παραδείγματα όπως τη σπορά του σπόρου στο έδαφος. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δυο αντικείμενα περιπλέκονται/περιελίσσονται το ένα με το άλλο. Ένα παράδειγμα είναι να πούμε ότι τα δέντρα (αγκαλιάζουν) το ένα το άλλο, εννοώντας ότι είναι περιπλεγμένα το ένα με το άλλο.[5]

Ας δούμε και μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση:

Γλωσσολογικά, «Nikah» σημείνει το αγκάλιασμα ή τη διιείσδυση. Όταν προφέρεται «Nokh» αναφέρεται στο γυναικείο αδοίο. Χρησιμοποιείται κυρίως στο γενικό πλαίσιο της «σεξουαλικής επαφής». Όταν χρησιμοποιείται αναφορικά με το γάμο αυτό συμβαίνει επειδή το σεξ είναι μια αναγκαιότητα στο γάμο. Ο  Al Fassi είπε, αν κάποιος λέει ότι ένας συγκεκριμένος άντρας (Ν) μια συγκεκριμένη γυναίκα, σημαίνει ότι την παντρεύτηκε, και αν λέει ότι ένας άνδρας (Ν) τη σύζυγό του, σημαίνει ότι έχει σεξουαλική επαφή μαζί της. Η λέξη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μεταφορικά όπως στις εκφράσεις: η βροχή (Ν) το έδαφος, ή ο ύπνος (Ν) τα μάτια, ή ο σπόρος (Ν) το χώμα, ή το βότσαλο (Ν) την οπλή της καμήλας. Όταν χρησιμοποιείται στο γενικό πλαίσιο του γάμου είναι επειδή η σεξουαλική επαφή είναι ο σκοπός του γάμου. Είναι αναγκαίο στο γάμο να «γευτούμε το μέλι» (ισλαμική έκφραση που σημαίνει κυριολεκτικά συνουσία). Έτσι χρησιμοποιείται γενικά η λέξη στο Κοράνι εκτός από το εδάφιο που λέει “ Δοκιμάζετε τα ορφανά μέχρις ότου φτάσουν στην ηλικία του (Ν)» Σούρα 4: 6. Σε αυτή την περίπτωση αφορά την ηλικία της εφηβείας. Οι σχολές νομολογίας Shafia και Hanafi βεβαιώνουν ότι όταν η λέξη nikah χρησιμοποιείται ως γεγονός εκφράζει ότι έχει συμβεί σεξουαλική επαφή. Και όταν χρησιμοποιείται ως σχήμα λόγου σημαίνει γάμο. Ο λόγος γι’ αυτή τη διαφορά είναι ότι είναι προσβλητικό να αναφερθεί η λέξη «συνουσία» κι έτσι χρησιμοποιείται μια μετωνυμία. (Kitab (Book of) Al Nikah. Commentary of Imam Ahmed Ben Ali Ben Hagar Al Askalani, Beirut, Dar Al Balagha, 1986) [6]

Ο απολογητής του Ισλάμ τα γνωρίζει αυτά, όταν ισχυρίζεται ψευδώς ότι οι ανδραποδιστές και βιαστές σύντροφοι του Μουχάμμαντ δήθεν παντρεύτηκαν τις αιχμάλωτες πολέμου που βίασαν επειδή το χαντίθ βρίσκεται στο βιβλίο του Nikah. Όμως κοροϊδεύει τους αναγνώστες του χωρίς αιδώ, επειδή ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζουν τη σημασία της λέξης! Γάμο, καθαρά και ξάστερα, έχουμε στην περίπτωση του Δευτερονομίου 21:10. Όμως εκεί ο φίλος μας παραβλέπει τον γάμο και μας μιλάει για βιασμό! Καμαρώστε πώς πάει να κουκουλώσει τον πραγματικό βιασμό και την πλήρη υποτίμηση της γυναίκας από τους μουσουλμάνους στις φεμινίστριες:

Επίσης αν δεχτούμε την ψεύτικη ερμηνεία του Αγαζηλου, τότε και πάλι δεν έχουμε βιασμό. Επειδή έκαναν σεξ με αιχμάλωτες δεν σημαίνει ότι τις βίασαν. Καταλήγουν σε βιασμό, μέσα από προσωπικές τους σκέψεις και όχι των Ισλαμικών πηγών.

Το να επιλέγεις να κάνεις έρωτα με την σκλάβα σου, τότε, πρέπει να την δεχτείς και στο νοικοκυριό σου, με άλλα λόγια να είναι σαν γυναίκα σου. Και αυτό φαίνεται από τα χαντιθ και από την συμπεριφορά των σκλάβων και των αιχμαλώτων που δείξαμε στο αρχικό μας άρθρο και που ποτέ οι φεμινίστριες δεν έκαναν λόγο.»

Όταν λοιπόν ο μουσουλμάνος αφέντης επιλέγει να «κάνει έρωτα» με τη σκλάβα του, χωρίς να τη ρωτήσει ασφαλώς, τότε δεν έχουμε βιασμό γιατί… την δέχτηκε στο νοικοκυριό του. Όταν ο Ισραηλίτης βάζει την αιχμάλωτη «στο νοικοκυριό του» και την φροντίζει επί ένα μήνα ώσπου αυτή να πενθήσει τους δικούς της, και στη συνέχεια μετά το σεξ δεν είναι «σκλάβα σαν γυναίκα του» αλλά κανονική γυναίκα του, τότε έχουμε βιασμό! Και βέβαια, το γεγονός ότι σε περίπτωση που ο Ισραηλίτης δεν θέλει άλλο να έχει για σύζυγο την πρώην αιχμάλωτη, της δίνει κανονικό διαζύγιο όπως σε κάθε ελεύθερη γυναίκα, και του απαγορεύεται να την πουλήσει, ενώ ο μουσουλμάνος συνεχίζει να την έχει σκλάβα και μπορεί να την πουλήσει αν του κάνει κέφι, φυσικά το κάνει γαργάρα ο φίλος μας.

Οι φεμινίστριες παρατηρούν:

Έτσι εξηγείται και γιατί πολέμησαν με τέτοια μανία φτωχοί Άραβες υπό τις διαταγές του Μωάμεθ: δεν είχαν περιουσία ώστε να βρουν σύζυγο, κι έτρεχαν να αιχμαλωτίσουν γυναίκες είτε για να τις πουλήσουν και να καταφέρουν ν’ αποκτήσουν περιουσία ώστε να παντρευτούν, είτε για να έχουν σεξ χωρίς τις συζυγικές υποχρεώσεις, όπως γινόταν με τις σκλάβες. Οι οποίες θα μπορούσαν ασφαλώς να είναι περισσότερες από μία. Θα μπορούσε δηλ. ένας που έμενε ανύπαντρος και είχε δυο τρεις σκλάβες, να έχει και το σεξ με τρείς διαφορετικές γυναίκες χωρίς να κάνει αμαρτία, και να είναι και ελεύθερος από τις υποχρεώσεις του γάμου.

Και απαντά ο απολογητής του Ισλάμ:

Αδιαφορώντας λοιπόν για την ιστορική πραγματικότητα, κάνουν άδειες μη ιστορικές δηλώσεις, τυφλωμένες από φανατικό φεμινισμό εναντίων σε άτομα που ποτέ δεν έκατσαν να διάβασαν το παραμικρό.[Εδώ αν καταλάβατε τι λέει, πείτε και σ’ εμάς.] Οι Μουσουλμάνοι πολεμούσαν τους κατακτητές τους και τους πολέμιους τους (παγανιστές) όχι να κάνουν σκλάβους και αιχμάλωτους. Η συμπεριφορά των Μουσουλμάνων στους αιχμάλωτους τους και στους σκλάβους τους είναι ασύγκριτη ακόμα και σήμερα σε άτομα που έχουν υπηρετικό προσωπικό. [Γι’ αυτό τον ισχυρισμό κάντε κλικ εδώ και κοιτάξτε εκεί που λέει «Το ζήτημα της δουλείας στις μουσουλμανικές κοινωνίες».] Απλά η φαντασία αυτών των γυναικών οργιάζει.

Λένε:

Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναρωτηθούμε πολύ ΓΙΑΤΙ και ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ διαδόθηκε αρχικά το Ισλάμ.

Απαντάμε και εμείς με την σειρά μας σε αυτήν την υβριστική θέση προς τους πρώτους μάρτυρες μας και ιερές προσωπικότητες:

Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναρωτηθούμε το ποιον αυτών των γυναικών που ονειρεύονται βιασμούς σε σκλάβες, σεξουαλικά οργιά κτλπ. Φαίνετε, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.

Και αφού ο απολογητής του Ισλάμ χαρακτηρίζει τις φεμινίστριες ως σεξοπεινασμένες, αρχίζει την τεχνική με τα άσχετα επιχειρήματα, ζητώντας τους «την φεμινιστική τους άποψη» για εδάφια του αποστόλου Παύλου.

Όμως, υπάρχουν κι άλλα ισλαμοαπολογητικά κόλπα. Για παράδειγμα μερικοί απολογητές ισχυρίζονται ότι οι γυναίκες αυτές που βίασαν οι μουσουλμάνοι, ήταν… γυναίκες που προσπαθούσαν να γλυτώσουν από κακούς γάμους και βρήκαν καταφύγιο στους μουσουλμάνους. Κάντε έναν κόπο να ξαναδιαβάσετε τα παραπάνω χαντίθ και πείτε μας, αν σας δίνεται πουθενά τέτοια εντύπωση.

Άλλοι απολογητές αναφέρονται σ’ αυτές ως «συζύγους», παρότι το Κοράνι κάνει σαφή διάκριση μεταξύ αληθινών συζύγων κι αιχμαλώτων που βρίσκονται υπό την κατοχή της δεξιάς χειρός ενός μουσουλμάνου (33:50).

Παρά την απελπίσία των μουσουλμάνων απολογητών, δεν υπάρχει τίποτα που να υποστηρίζει τη ρόδινη αναθεώρηση της ιστορίας που επιχειρούν μιλώντας για καλή μεταχείριση, γυναίκες που διέφυγαν από κακούς γάμους κ.α. Όπως είδαμε, οι γυναίκες των Banu Mustaliq πουλήθηκαν ως σκλάβες μετά τον βιασμό τους. Στην πραγματικότητα, γενικά οι γυναίκες σκλάβες πουλιούνταν όπως και κάθε άλλο απλό εμπόρευμα από τον Μουχάμμαντ και τους μουσουλμάνους του:

«Τότε ο απόστολος έστειλε τον Sad b. Zayd alAnsari, αδελφό του Abdu’l-Ashal με ορισμένες από τις αιχμάλωτες γυναίκες των Banu Qurayza στο Najd και αυτός τις πούλησε για άλογα και όπλα.» (Ibn Ishaq 693)[7]

Πουλάνε οι μουσουλμάνοι τη γυναίκα τους για άλογα; Είναι σαφές ότι αυτές οι αιχμάλωτες δεν ήταν σύζυγοι! Όπως επίσης οι αιχμάλωτες δεν έφευγαν από τους συζύγους τους, αλλά από αυτούς που πήγαιναν να τις αιχμαλωτίσουν (δηλαδή τους μουσουλμάνους). Αυτό το χαντίθ περιγράφει μια τυπική επιδρομή, κατά την οποία γυναίκες και παιδιά που προσπαθούν να ξεφύγουν από την επίθεση των μουσουλμάνων συλλαμβάνονται:

«… Και τότε κάναμε επίθεση από όλες τις πλευρές … Ορισμένοι από τους εχθρούς σκοτώθηκαν και μερικοί πιάστηκαν αιχμάλωτοι. Είδα μια ομάδα ατόμων που αποτελείτο από γυναίκες και παιδιά [να διαφεύγουν σε απόσταση ]. Φοβήθηκα μήπως έφθαναν το βουνό πριν από εμένα, έτσι έριξα ένα βέλος μεταξύ αυτών και του βουνού. Όταν είδαν το βέλος, σταμάτησαν. Έτσι τους έφερα, οδηγώντας τους «(Σαχίχ Μουσλίμ 4345)[8]

Ο μουσουλμάνος αφηγητής (ο οποίος τυγχάνει να είναι υιοθετημένος γιος του Μουχάμμαντ) βλέπει τις γυναίκες που προσπαθούν να ξεφύγουν (μετά τη σφαγή των ανδρών τους) και κόβει τη διαδρομή τους ρίχνοντας ένα βέλος στην πορεία τους. Αυτές δεν είναι γυναίκες που προσπαθούν να καταφύγουν στους Μουσουλμάνους, αλλά που προσπαθούν να αποφύγουν τη σύλληψή τους από αυτούς.

Ο προφήτης του Ισλάμ και οι σύντροφοί του, οι «πρώτοι μάρτυρες του Ισλάμ και ιερές προσωπικότητες» χρησιμοποιούσαν πόλεμο για να πιάσουν γυναίκες για προσωπική τους σεξουαλική χρήση και για συναλλαγές. Οι γυναίκες αυτές δεν είχαν καμιά επιλογή για το μέλλον τους (δείτε περισσότερα για το τι τους συνέβαινε εδώ). Όσα ψέματα και να πουν οι απολογητές του Ισλάμ, τα πρωτότυπα κείμενα φωνάζουν πολύ δυνατά την αλήθεια… Και είναι τόσο τραγικό, όσο και γελοίο να προσπαθούν οι απολογητές αυτοί να θολώσουν τα νερά για όλα αυτά τα εγκλήματα, κατηγορώντας την – πολύ ανώτερη – αντιμετώπιση που είχαν οι αιχμάλωτες πολέμου από τους Ισραηλίτες του Μωυσή χιλιάδες χρόνια πριν τον Μουχάμμαντ.

Τα σχόλια του Αχμάντ Ελντίν για την Ομάδα Αγάζηλος υπάρχουν εδώ υπό τον πολύ δημοκρατικό τίτλο «Σιωπώντας την ομάδα «Αγάζηλος».» Τα άρθρα της ομάδας υπάρχουν εδώ και εδώ.


[1] Ολόκληρος ο στίχος, στην αποστειρωμένη μετάφραση των καθηγητών του Αλ-Άζχαρ, λέει: «Επίσης απαγορεύεται να παντρεύεστε με έγγαμες γυναίκες, [δείτε την κανονική μορφή της φράσης μέσα στο χαντίθ πιο πάνω] εκτός αυτές που το δεξί σας χέρι εξουσιάζει (ως αιχμάλωτες) Αυτός είναι γραπτός νόμος του ΑΛΛΑΧ για σας. Και εκτός από αυτές σας επιτρέπονται όλες οι άλλες γυναίκες μόνο ν’ αναζητήσετε τις γυναίκες σας για γάμο, με δώρα απ’ την περιουσία σας, επιδιώκοντας αγνότητα και όχι πόθο. Κι απ’ το γεγονός ότι ψφεληθήκατε απ’ αυτές, δώστε τουλάχιστον την προίκα, που έχετε ορίσει. Δεν σας καταλογίζεται αμαρτία αν μετά τη συμφωνία για την προίκα, δεχτήκατε κι οι δύο να την μεταβάλετε. Γιατί ο ΑΛΛΑΧ είναι παντογνώστης, Πάνσοφος.»

[2] The Apostle of Allah (may peace be upon him) sent a military expedition to Awtas on the occasion of the battle of Hunain. They met their enemy and fought with them.  They defeated them and took them captives. Some of the Companions of the Apostle of Allah (may peace be upon him) were reluctant to have intercourse with the female captives in the presence of their husbands who were unbelievers.  So Allah, the Exalted, sent down the Qur’anic verse: (Sura 4:24) «And all married women (are forbidden) unto you save those (captives) whom your right hands possess.» (Abu Dawud 2150)

[3] «O Allah’s Apostle! We get female captives as our share of booty, and we are interested in their prices, what is your opinion about coitus interruptus?»  The Prophet said, «Do you really do that? It is better for you not to do it. No soul that which Allah has destined to exist, but will surely come into existence.” (Bukhari 34:432 )

[4] «Book 008, Number 3371:

Abu Sirma said to Abu Sa’id al Khadri (Allah he pleased with him): 0 Abu Sa’id, did you hear Allah’s Messenger (may peace be upon him) mentioning al-’azl? He said: Yes, and added: We went out with Allah’s Messenger (may peace be upon him) on the expedition to the Bi’l-Mustaliq and took captive some excellent Arab women; and we desired them, for we were suffering from the absence of our wives, (but at the same time) we also desired ransom for them. So we decided to have sexual intercourse with them but by observing ‘azl (Withdrawing the male sexual organ before emission of semen to avoid-conception). But we said: We are doing an act whereas Allah’s Messenger is amongst us; why not ask him? So we asked Allah’s Mes- senger (may peace be upon him), and he said: It does not matter if you do not do it, for every soul that is to be born up to the Day of Resurrection will be born.» (http://www.muslimaccess.com/sunnah/hadeeth/muslim/008.html)

[5] «The definition of «Nikah» is the penetration of one thing by another. Examples would be as in saying the seed in the soil. It also can mean the entwining of two objects one with the other. An example would be saying the trees (embrace) each other, meaning they entwined with one another.» (Dictionary of the Quranic phrases and its meaning; Sheik Mousa Ben Mohammed Al Kaleeby, Cairo, Maktabat Al Adab, 2002)

[6] Linguistically, «Nikah» means embracing or penetrating. When it is pronounced «Nokh» it refers to a woman’s vagina. It is mainly used in the context of «sexual intercourse.» When it was used in reference to marriage it is because sex is a necessity in marriage. Al Fassi said,»If someone says a certain man (N) a certain woman, it means he married her, and if he says a man (N) his wife, it means he has sexual intercourse with her.» The word can also be used metaphorically as with expressions: the rain (N) the ground, or, the sleep (N) the eyes, or, the seed (N) the soil, or, the pebble (N) the camel’s hoof. When it was used in the context of marriage it is because sexual intercourse is the purpose of marriage. It is necessary in marriage to «taste the honey» (an Islamic expression meaning literal intercourse). This is the how the word has generally been used in the Quran except in the verse that says, «Make trial of orphans until they reach the age of (N)» Sura 4: 6. In that instance it pertains to the age of puberty. The Shafia and Hanafi schools of jurisprudence assert that the word nikah when used as a fact conveys that sexual intercourse has occurred. And when used as a figure of speech it denotes marriage. The reason for this variance is because it is offensive to mention the word «intercourse,» so a metonymic word is used to substitute it. (Kitab (Book of) Al Nikah. Commentary of Imam Ahmed Ben Ali Ben Hagar Al Askalani, Beirut, Dar Al Balagha, 1986)

[7] «Then the apostle sent Sa-d b. Zayd al-Ansari, brother of Abdu’l-Ashal with some of the captive women of Banu Qurayza to Najd and he sold them for horses and weapons.» (Ibn Ishaq 693)

[8] “…and then we attacked from all sides and reached their watering-place where a battle was fought.  Some of the enemies were killed and some were taken prisoners.  I saw a group of persons that consisted of women and children [escaping in the distance] . I was afraid lest they should reach the mountain before me, so I shot an arrow between them and the mountain .  When they saw the arrow, they stopped.  So I brought them, driving them along” (Sahin Muslim 4345 )

62 Σχόλια

 1. […] Οι Ισλαμικές πηγές που έκρυψε ο ψευτοαποστάτης και η απάντηση στο άρθρο του […]

  • Τρίχες κατσαρές λές στο ηχητικό σου αρχείο φίλε… Εσύ, που κατηγορείς εμάς και τους άλλους ότι δεν δίνουμε πηγές κι ότι τις διαστρεβλώνουμε, περιμένεις να δεχτούμε αυτά που πετάς στον αέρα, χωρίς κανένα στοιχείο; Φέρε λινκς για ό,τι υπάρχει στα αγγλικά, φέρε τα πρωτότυπα αραβικά κείμενα, όχι μόνο φρασούλες που επιλέγεις εσύ, αλλά ολόκληρη τη σελίδα να δούμε τι λένε. Για παράδειγμα, εκεί που λές ότι κάποιος τιμωρήθηκε επειδή πήρε τη δούλα άδικα, μήπως καλέ μας Άχμαντ λέει ότι αυτή η δούλα ανήκε σε άλλον και δεν ήταν η νόμιμα δική του, που του είχε απονείμει ο Ameerul-Mu’mineen; Κάνε μας τη χάρη και βγάλε μια φωτοτυπία ή σκανάρισε τις σελίδες σου, δημοσίευσέ τες και μετά τα ξαναλέμε…. Γιατί έχεις κάνει τόσες απάτες, που δύσκολα σε παίρνει στα σοβαρά κανείς.
   Όσο για το τι λέει η κάθε νομική σχολή από μόνη της, ξέρεις καλά ότι δεν έχει καμιά αξία αν δεν συμφωνούν ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ αναγνωρισμένες σχολές νομολογίας. Αλλού το δούλεμα λοιπόν, εκεί που σε παίρνει.

 2. Πολύ καλό ιστολόγιο και πολύ καλό άρθρο. Βέβαια πρέπει να σκεφτούμε ότι η κάθε γυναίκα που αιχμαλώτιζε Ισραηλίτης δεν είναι απαραίτητο ότι τον ήθελε, άρα αυτό το σεξ πολύ πιθανό να ήταν σαν βιασμός. Αλλά δυστυχώς αυτό ίσχυε για τις περισσότερες γυναίκες εκείνη την εποχή. Λίγες παντρεύονταν από έρωτα, άρα και αυτές που παντρεύονταν μετά από συμφωνία των γονιών τους και των γονιών του γαμπρού μπορεί να είχαν πολύ δυσάρεστη έκπληξη την πρώτη νύχτα του γάμου.
  Τώρα όσο για τους μουσουλμάνους που βίαζαν τις κρατούμενές τους τι να πω… Δεν νομίζω ποτέ κανένας μουσουλμάνος με πλύση εγκεφάλου να το παραδεχτεί αυτό. Θα είναι μπροστά στα μάτια τους αλλά δεν θα καταλαβαίνουν τι σημαίνει. Μπορεί και να έχουν το θράσος να ισχυριστούν ότι οι μουσουλμάνοι άρεσαν στις αιχμάλωτες κι ότι αυτές τους προκαλούσαν!

  • @»Παριζάκι Μηδενιστής» (ωραίο όνομα διάλεξες!) το τελευταίο σου σχόλιο είναι «όλα τα λεφτά». Έχουμε ακούσει τέτοιες σαχλαμάρες από απολογητές του Ισλάμ, που τίποτα δεν είναι απίθανο…

 3. Πάλι ξεβρακώθηκε αυτός ο Ελντίν… Βρε παιδιά λυπηθείτε τον καημένο τον άνθρωπο, με τι μούτρα θα βγαίνει στο δρόμο;

 4. Άσχετο… Έχετε δει αυτές τις δημοσιεύσεις http://alrashidun.wordpress.com/2010/01/04/%ce%b7-%cf%84%ce%b9%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%85/
  Βρήκα το βίντεο με τον αθεϊστή που κοροίδεύει αυτό το δόγμα και πέθανα στα γέλια! Ειδικά εκεί που έβγαζε και κουνούσε ένα λευκό σημαιάκι…
  Κοιτάξτε κι αυτό… http://alrashidun.wordpress.com/2009/11/27/mohammed-non-pederast/
  Έκανα διάφορα σχόλια αλλά μετά το πρώτο μου τα έκοβε. Γιατί δε φτιάχνετε κι εσείς ένα άρθρο για τις γυναίκες του «προφήτη»;

  • @Βασίλη, ναι, είναι αστείο το πρώτο βίντεο αλλά από τη σκοπιά τη δική μας που ξέρουμε ότι η «τιμωρία στον τάφο» είναι μια σκέτη σαχλαμάρα φτιαγμένη για να τρομοκρατεί τους οπαδούς του Μουχάμμαντ. Από κει και πέρα, ο νεαρός είναι συμπαθητικός και προσπαθεί να κάνει καλό στους ανθρώπους, να τους προστατέψει από κάτι κακό που πιστεύει ότι θα τους συμβεί. Εγώ στη θέση σου δεν θα γελούσα. Μάλλον, το βρίσκω τραγικό ένας νέος άνθρωπος να παίρνει στα σοβαρά αυτές τις ανοησίες.
   Όσο για τον αθειστή, έχει φτιάξει αυτό το έξυπνο βίντεο αλλά να είσαι σίγουρος ότι κι αν έβλεπε έναν άγιο άνθρωπο, τον γέροντα Πορφύριο π.χ. να μιλάει σ’ ένα βίντεο για την εσχατολογία του Χριστιανισμού, κι αυτόν θα τον κορόιδευε. Ξέρω πώς σκέφτεται αυτός και η παρέα του γιατί έχω μιλήσει μαζί τους στο YouTube. Πάντως, δεν ήταν εχθρικοί όπως άλλοι αθεϊστές. Είναι κι αυτό κάτι.
   Οι «γυναίκες του προφήτη’ είναι στο πρόγραμμα κι αυτές, αλλά το άρθρο που λες παρότι δείχνει μια προσπάθεια αμεροληψίας, έχει διάφορα λάθη μέσα.

 5. Ευχαριστούμε για την υπεράσπιση Greekmurtad. Είχαμε σκοπό να απαντήσουμε αλλά ποτέ δεν ολοκληρώσαμε εκείνο το κείμενο… Έπεσε το θέμα με τη Μαρυάμ και τη Μαρζιέχ που ήταν πιο επείγον, και μετά έπεσαν άλλα. Καλύτερα όμως που ασχολείστε εσείς, γιατί ξέρετε πιο καλά από μας. Τα είχαμε δει κι εμείς τα χαντίθ, αλλά δεν θυμόμασταν πού, κι έτσι γράψαμε όλα όσα θυμόμασταν μ’ αυτό το Σαχίχ Μουσλίμ. Όταν τα γράψαμε ξέραμε καλά ότι είχαμε δίκιο, αλλά αυτός ο Ελντίν δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ τίποτα. Και μετά από 100 χρόνια τα ίδια θα λέει.

  • @Αγαπητή ομάδα Αγάζηλος, από τη μεριά σας καλά κάνατε γιατί έχετε άλλα πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείτε οπότε είναι χάσιμο χρόνου να απαντάτε στον Ελντίν. Αν το θέλετε, αργότερα θα γράψουμε μια πιο ολοκληρωμένη αναίρεση στις κατηγορίες εναντίον σας. Και για τη Μαρυάμ και τη Μαρζιέχ θα αφιερώσουμε σύντομα ένα ποστ.

 6. Είστε…δε βρίσκω λόγια…αξίζετε πολύ βρισίδι παναθεμά σας!!! Η αλήθεια να λέγεται!!! Είστε τα χειρότερα ανθρωποειδή που έχει δει ποτέ κανείς,εσείς που το γράψατε!!! Μωρέ πάρτε Το και διαβάστε Το,άμα σας έχει μείνει ικανότητα να διαβάζετε!!! Και να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!! ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΑΤΑΜΟΗΣΗ!!! ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ!!!

  • @Φίλε ή φίλη Jamie, το άρθρο αυτό προφανώς δεν σου αρέσει και από αυτά που γράφεις συμπεραίνουμε ότι πρόσκεισαι στο Ισλάμ. Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, αυτά που γράφουμε είναι η καθαρή αλήθεια μέσα από τις πηγές του Ισλάμ, και υπάρχουν και πολύ χειρότερα τα οποία πρέπει να γραφτούν και θα γραφτούν στη συνέχεια. Έχεις εσύ άλλες πηγές του Ισλάμ που να το αναιρούν; Θα χαρούμε να τις δούμε.
   Αν με το «διαβάστε Το» εννοείς το Κοράνι όχι απλά το έχουμε διαβάσει, αλλά το έχουμε διαβάσει χιλιάδες φορές και με κατανόηση πλήρη, επειδή δεν το διαβάζουμε σκέτο αλλά με τις εξηγήσεις του από έγκυρους εξηγητές του Ισλάμ. Εσύ πόσο καλά το έχεις διαβάσει; Γνωρίζεις για ποια περίσταση γράφτηκε ο κάθε στίχος;
   Για τον ‘Άχμαντ», προφανώς τον Ελντίν, δεν σε εμποδίζει κανείς να «είσαι μαζί του», αλλά από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι «πάμε να τον βγάλουμε από τη μέση»; Και τι εννοείς; Να τον σκοτώσουμε μήπως; 🙂

 7. Jamie,
  χειρότερο ανθρωποειδές είσαι εσύ. Κουμάντο να πας να κάνεις στη χώρα σου, όχι εδώ.

  • @Μέλος της ΝΕΟΣ, παρακαλούμε μην επιστρέφεις χαρακτηρισμούς. Αρκετή αναταραχή δημιουργήθηκε με τις χασισολογίες!

 8. Θέλω να κάνω μία ερώτηση όμως αγαπητοί μου.

  Διάβασα 2 χαντίθ (νομίζω στις συλλογές του Χάνμπαλ και του Άνας) όπου ο Μωάμεθ λέει «Ναμη βιάζετε τις σκλάβες..». Πώς συνδιάζεται αυτό το χαντίθ με τα υπόλοιπα?

  • @Μέλος της ΝΕΟΣ, παρακαλούμε στείλε μας το συντομότερο αυτά τα χαντίθ που διάβασες, σε όποια γλώσσα είναι (αγγλικά ή αραβικά ή ελληνικά) και θα σου απαντήσουμε.

 9. Ο Imam Maalik(Μέγας συλλέκτης των χαντιθ του Προφήτη), Al-Muwatta’, στον τόμο 2, σελιδα734 τονίζει ότι « αυτός που βιάζει μια σκλάβα πρέπει να την πληρώσει και ΕΠΙΣΗΣ να τιμωρηθεί»

  Ο Imam Al Shaafi’i(ένας από τους τέσσερις ιδρυτές των Ισλαμικών σχολών σκέψεων), στο Kitaabul Umm, τόμο 3, σελ 253) τονίζει ότι: « όποιος εξαναγκάζει με την βία να κάνει ερωτική επαφή με την δούλα τότε του απομακρύνουν την δούλα, πληρώνει και δέχεται την τιμωρία.

  • pandos eite to islam to epitrepei eite oxi edo exume diforumenes apopseis afu eseis san adislamistes epimenete pos epitrepete eno oi musulmanoi epimenoun pos apagorevete nomizo ta statistika borun na dosoune mia pio akrivi idea gia to ti epikratei…

   http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics

   sto link pio pano iparxei enas pinakas me merikes xwres se alfavitiki seira ke dipla iparxoune ta pososta viasmwn vasi erevnas inomenwn e8nwn

   edo einai alles statistikes me ti seira twn xorwn pou paratiri8ikan oi perisoteroi viasmoi

   http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap-crime-rapes

   http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap_percap-crime-rapes-per-capita

   ta teleftaia links fenode pio aksiopista alla se ola nomizo borei na paratiri8ei pos fenomena viasmou simvenoun se ola ta simeia tou planiti distixos… afto pu anditi8ete me ta legomena sas einai pos ta megalitera pososta den einai sta islamika krati pu i pliopsifia einai musulmanoi xoris afto na simenei pos den iparxune ke ekei!
   apla na eimaste andikeimenikoi me tin pragmatikotita!

   eksalou logika skeptomenoi an to islam to epitrepei tote giati na eixe kapios provlima ama tou viasoune tin kori tou! aneta 8a borusate ke eseis ke o ka8enas na pai na kani tetio pragma ke na min ipirxe kapio provlima afu epitrepete ke den epivalete kapia timoria! i den 8a pandrevan pote tis kores tus apo fovo!

   den ksero den mu fenete ka8olou fisiologiko na epitrepei to islam tous viasmous allios 8a itane kati pou iparxei se edono va8mo ke ta statistika deixnune to andi8eto paroli tin ftwxia ke ama8eia ke epiroi tis kulturas pu borei na iparxei sta krati afta!..

   • @lala, νομίζω δεν κατάλαβες τι γράψαμε. Δεν ισχυριζόμαστε ότι στο Ισλάμ επιτρέπεται ο κάθε βιασμός! Όμως κάποιοι βιασμοί δεν αναγνωρίζονται και δεν καταμετρώνται. Οπότε, οι στατιστικές που φέρνεις δεν εξυπηρετούν.
    Στη Δύση ο βιασμός μέσα στο γάμο είναι αδίκημα και τιμωρείται. Στο Ισλάμ είναι δικαίωμα του άνδρα και δεν χρησιμοποιείται η λέξη «βιασμός» γι’ αυτή την πράξη. Το ίδιο ισχύει και για τις σκλάβες που είναι ιδιοκτησία του «κατόχου» τους – βάζω τα εισαγωγικά γιατί είναι ΝΤΡΟΠΗ να ισχυριζόμαστε ότι ένα ανθρώπινο πλάσμα κατέχει ένα άλλο. Ως ιδιοκτησία που υπάρχει για να τον υπηρετεί, το κάνει αυτό με όποιον τρόπο ο κάτοχος επιθυμεί, και αν δεν υπακούει τιμωρείται.
    Όλα αυτά δεν είναι «πολιτιστκες ιδιαιτερότητες», είιναι αποτελέσματα επιρροής της θρησκείας, γιατί αν δεν το ξέρεις, η θρησκεία διαμορφώνει πολιτισμό.
    Να σημειώσουμε και ότι κάποιοι βιασμοί που δεν έχουν 4 μάρτυρες, επίσης δεν αναγνωρίζονται σε χώρες όπου ισχύει η Σαρία, με αποτέλεσμα να τιμωρείται η γυναίκα για «ζίνα» χωρίς να φταίει σε τίποτα.

 10. @Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ,, προφανώς αναφέρεσαι στο Bιβλίο 36, Αρ. 36.16.14:

  Malik related to me from Ibn Shihab that Abd al−Malik ibn Marwan gave a judgment that the rapist had to pay the raped woman her bride−price. Yahya said that he heard Malik say, «What is done in our community about the man who rapes a woman, virgin or non−virgin, if she is free, is that he must pay the bride−price of the like of her. If she is a slave, he must pay what he has diminished of her worth. The hadd−punishment in such cases is applied to the rapist, and there is no punishment applied to the raped woman. If the rapist is a slave, that is against his master unless he wishes to surrender him.»

  Εδώ βλάπουμε την ποινή ενός που βιάζει μια ελεύθερη γυναίκα ή τη σκλάβα που ανήκει ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. Αυτό βεβαίως και τιμωρείται (αν αποδειχθεί με 4 μάρτυρες μπλα μπλα μπλα). Όμως ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της σκλάβας τη βιάζει όπως και όποτε θέλει, κι αυτό δεν θεωρείται βιασμός αλλά ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. Είναι όπως με τη σύζυγο, καθώς στο Ισλάμ δεν νοείται βιασμός στα πλαίσια του γάμου. Δες εδώ στη Hedaya (αναφ. 11, σελ. 141):

  “One can enjoy a wife by force”

  “But not if she be refractory.”

  “If a wife be disobedient or refractory and go abroad without her husband’s consent, she is not entitled to any support from him, until she return and make submission, because the rejection of the matrimonial restraint in this instance originates with her; but when she returns home, she is then subject to it, for which reason she again becomes entitled to her support as before. It is otherwise where a woman, residing in the house of her husband, refuses to admit him to the conjugal embrace, as she is entitled to maintenance, notwithstanding her opposition, because being then in his power, he may, if he please, enjoy her by force.””

  Αν αυτό ισχύει μια φορά για τη σύζυγο, για τη σκλάβα ισχύει δέκα! Είναι στην απόλυτη κυριότητα του αφεντικού της.

  Δες επίσης και εδώ http://www.islam-qa.com/en/ref/33597 για τη σύζυγο αρχικά και για τη σκλάβα στο τέλος:

  The woman does not have the right to refuse her husband, rather she must respond to his request every time he calls her, so long as that will not harm her or keep her from doing an obligatory duty.

  Similarly a slave woman does not have the right to refuse her master’s requests unless she has a valid excuse. If she does that she is being disobedient and he has the right to discipline her in whatever manner he thinks is appropriate and is allowed in sharee’ah.

  Δηλ. αν του πει όχι ενώ δεν έχει περίοδο και δεν βρίσκεται σε λοχεία ή κάποια ασθένεια, μπορεί να την τιμωρήσει ώσπου να την κάνει να υποχωρήσει (ή να τη βιάσει μια κι έξω να τελειώνει).

  Γι’ αυτό ακριβώς λέμε ότι το Ισλάμ έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά για τον βιασμό. Σε μερικούς βιασμούς κάνει ότι δεν υπάρχουν. Ένας ιμάμης τόλμησε να πει ότι ο ιδιοκτήτης της σκλάβας της κάνει τιμή που κάνει σεξ μαζί της, γιατί της κάνει ό,τι και στη γυναίκα του!

  Ο μόνος λόγος που η ισλαμική νομοθεσία μπορεί να αποτρέψει κάποιον ιδιοκτήτη από τις σχέσεις με τη σκλάβα, είναι αν την αγόρασε υπό όρους (π.χ. ότι δεν θα την ξαναπουλήσει κ.λ.π.) Τότε θεωρείται ότι δεν την έχει στην απόλυτη κυριότητά του οπότε δεν συνιστώνται απαραίτητα οι σχέσεις μαζί της.

  Το δεύτερο απόσπασμα φαίνεται μεταφρασμένο παραπλανητικά. Τι θα πει «με τη δούλα», ποια δούλα; Δική του, αλλουνού, της γυναίκας του (που του είναι από το νόμο απαγορευμένη αν η σύζυγος δεν του δώσει άδεια); Δούλα του πατέρα του, ή δική του που είναι παντρεμένη με άλλον, οπότε του απαγορεύεται; Αν δεν δούμε το πρωτότυπο κείμενο (σε αγγλικά ή αραβικά) μαζί με όλο το πλαίσιο, από μια μικρή φράση που φαίνεται κακομεταφρασμένη επίτηδες δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα.
  Παράλληλα ο Imam Al Shaafi’i εκπροσωπεί, όπως πολύ σωστά λες, ΜΙΑ από τις τέσσερις σχολές νομολογίας. Αν είναι ο μόνος που το λέει αυτό από τις 4, δεν έχει και μεγάλη αξία.

  Να σημειώσουμε ότι και η αποζημίωση για τον βιασμό σκλάβας δεν πάει στην ίδια, αλλά στο αφεντικό της, επειδή το εμπόρευμα έχασε μέρος της αξίας του.

 11. prospa8o na postaro kati ke nomizo exi kapio provlima… den ksero an borei kapios apo tus diaxeiristes na to elegsei… efxaristo

 12. afta pu valate den einai apo to quran i to hadith alla ta sxolia tou an8ropou/imami pou apanda se mia erotisi! ta sxolia aftou tou an8ropou vasizonde sto pos katalavenei i andilamvanete to quran ke ta hadith ke me vasi ta dedomena tis epoxis ke dinei tin apopsi tou se mia erotisi kapiou pu tou zitise ti gnomi tou!

  ego prosopika den ton 8eoro kan af8endia dioti sto islam iparxune para polloi filosofoi, apologites, sigrafeis, imamides pu an 8eoreito af8endia i apopsis olown apo oles tis kultures koinonika ke pnevmatika ipova8ra den 8a vgazame akri!

  ara den katalava giati asxoloumaste me tin apopsi aftounou apo ti stigmi pou borume na eksagoume dikia mas apopsi ke siberasmata an meletisume tis grafes!

  endometaksi rotisa kati filous mu mousulmanous ke mou eipe pos an apodix8ei pos kapios einai viastis tote timoreite mexri ke me 8anatiki poini ke afto einai gia katargisi tetiwn peristatikwn! pandos ta statistika pu evala dixnune pos ondos ta peristatika viasmwn se sigrisi me alles xwres einai pio periorismena xoris na simenei pos den iparxune

  ego 8a andikruso ta logia tou imami pou valate me kapia apokommata apo to quran pu vrika se ena site an ke pistevo pos ta statistika pu enapo8etisa pio pano einai i apandisi olis tis sizitisis pu kanume

  Sûrah an Nâs 4.119
  ‘O you who believe! You are forbidden to inherit women against their will…’

  Sûrah ar Rum 30.21
  «And among His wonders is this: He creates for you mates out of your own kind, so that your might incline towards then, and He engenders love and tenderness between you: in this, behold, there are messages indeed for people who think!

  oso gia ta pio pano pu lete ke leme den 8eoro sosto enas andras i mia gineka na aparnite ta sizigika tu ka8ikonda ke ipoxreoseis apo ti stigmi pu eklamvanei ola ta dikaiomata tou apo to sindrofo tou. diladi opos enas andras sto islam alla ke me mia koini logiki exi ipoxreosi na stirizei na ergazete na taizi tin oikogeneia tu an borei ke mia gineka exi ipoxreosi na prosferi 8alpori ke ikanopiisi stis anages tis oikogeneis ke tu sizigou tis an borei.
  allios tote pos einai panderemenoi otan i mia plevra sterei ta stoixiodi dikaiomata tis allis xoris logo aneksartita an einai apo tin plevra twn andrwn i twn ginekwn

  • @lala, λίγα λόγια από μένα γιατί ο Greekmurtad λείπει.

   1) Η HEDAYA δεν είναι πρόσωπο που δίνει συμβουλές, είναι σχόλια επί του Ισλαμικού Νόμου.

   2) Οι ιμάμηδες του Islamqa είναι απόλυτα σύμφωνοι με τον Ισλαμικό Νόμο. Εκεί δε λέει ο καθένας «προσωπικές γνώμες» και ό,τι θέλει, αλλά σου εξηγούν το νόμο όπως θα έκανε ένας δικηγόρος αν τον ρωτούσες για διατάξεις του ποινικού κώδικα. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά όταν έρθει η ώρα να εφαρμοστεί ο Νόμος τότε θα εφαρμοστεί ο Νόμος κι όχι ότι πιστεύει ο καθένας.

   3) Σου το είπαν οι μουσουλμάνοι φίλοι σου αλλά δεν το πρόσεξες: «an apodix8ei pos kapios einai viastis tote timoreite mexri ke me 8anatiki poini». Σου είπαν ΑΝ αποδειχθεί. Αν δηλ. υπάρχουν 4 μάρτυρες ή αν ομολογήσουν οι ίδιοι οι βιαστές. Αυτό είναι πολύ δύσκολο, γι’ αυτό καταλήγει να τιμωρείται μόνο η γυναίκα για «ζίνα» αν μείνει έγκυος και η κοιλιά αρχίσει να φουσκώνει.

   4) Το 4:119 λέει άλλα πράγματα. Λέει για το πώς ο Αλλάχ παραπλανεί όποιους θέλει και τους κάνει να είναι κακοί, και μετά τους τιμωρεί. Αλήθεια αυτό πώς το εξηγείς; Δεν ταιριάζει απόλυτα με αυτό που γράφουμε πάνω αριστερά, ότι είναι γεμάτος δαιμονική κακία;
   Ορίστε ο στίχος και η εξήγηση http://quran.com/4/119 Tafsir al-Jalalayn
   4:119
   Sahih International

   And I will mislead them, and I will arouse in them [sinful] desires, and I will command them so they will slit the ears of cattle, and I will command them so they will change the creation of Allah .» And whoever takes Satan as an ally instead of Allah has certainly sustained a clear loss.
   Tafsir al-Jalalayn
   And I will surely lead them astray, from truth with evil whisperings, and surely I will fill them with desires, I shall cast into their hearts [thoughts] that life will endure, that there will be no resurrection and no reckoning; and surely I will command them and they will cut up the cattle’s ears, and this was done to the [she-camels they called] bahā’ir. And surely I will command them and they will change God’s creation’, [substituting] His religion with unbelief, making lawful what God has made unlawful and making unlawful what God has made lawful. And whoever takes Satan for a patron, following him and obeying him, instead of God, has surely suffered a manifest loss, [one that is] evident, since he will end up in the Fire, made perpetual for him.

   5) Αυτά που θεωρείς για ίσες υποχρεώσεις άντρα και γυναίκας, υπάρχουν μόνο στον Χριστιανισμό. Εκεί το σώμα της γυναίκας ανήκει στον άντρα αλλά ΚΑΙ το σώμα ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ο άντρας είναι υποχρεωμένος να πάρει μόνο μία σύζυγο και οφείλει να την αγαπάει τόσο, όσο ο Χριστός την Εκκλησία για την οποία έχυσε το αίμα Του. Συμβουλεύονται να μη στερούν ο ένας τον άλλον από το σεξ, παρά μόνο όταν και οι δύο είναι σύμφωνοι, για να προετοιμαστούν για τη Θεία Κοινωνία.

   Εφεσ.5:25
   25 Οι άνδρες, αγαπάτε τις γυναίκες σας, όπως και ο Χριστός αγάπησε την εκκλησία, και παρέδωσε τον εαυτό του για χάρη της,
   26 για να την αγιάσει, αφού την καθάρισε με το λουτρό τού νερού διαμέσου τού λόγου·
   27 για να την παραστήσει στον εαυτό του εκκλησία ένδοξη, χωρίς να έχει κάποια κηλίδα ή ρυτίδα ή κάτι αυτού τού είδους, αλλά για να είναι αγία και χωρίς ψεγάδι.
   28 Έτσι χρωστούν οι άνδρες να αγαπούν τις δικές τους γυναίκες, σαν τα δικά τους σώματα. Όποιος αγαπάει τη δική του γυναίκα, αγαπάει τον εαυτό του·
   29 επειδή, κανένας δεν μίσησε ποτέ τη δική του σάρκα, αλλά την εκτρέφει και την περιθάλπει, όπως και ο Κύριος την εκκλησία.
   30 Δεδομένου ότι, είμαστε μέλη τού σώματός του, από τη σάρκα του, και από τα κόκαλά του.
   31 «Γι’ αυτό, ο άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα του και τη μητέρα, και θα προσκολληθεί στη γυναίκα του, και θα είναι οι δύο σε μία σάρκα».
   32 Τούτο το μυστήριο είναι μεγάλο· εγώ δε το λέω αυτό για τον Χριστό και για την εκκλησία.
   33 Όμως, κι εσείς, κάθε ένας ξεχωριστά, έτσι ας αγαπάει τη δική του γυναίκα, σαν τον εαυτό του· η δε γυναίκα, ας σέβεται τον άνδρα.
   Από ποιον ζητάει ο Παύλος το πιο δύσκολο; Από τη γυναίκα ή από τον άντρα;

   1 Κορ. 7:5
   2κάθε ένας ας έχει τη δική του γυναίκα, και κάθε μία ας έχει τον δικό της άνδρα.
   3 Ο άνδρας ας αποδίδει στη γυναίκα την οφειλόμενη εύνοια· παρόμοια δε, και η γυναίκα στον άνδρα.
   4 Η γυναίκα δεν εξουσιάζει το δικό της σώμα, αλλά ο άνδρας· παρόμοια δε και ο άνδρας δεν εξουσιάζει το δικό του σώμα, αλλά η γυναίκα.
   5 Μη αποστερείτε ο ένας τον άλλον, εκτός αν είναι κάτι, ύστερα από συμφωνία, για λίγο καιρό, για να καταγίνεστε στη νηστεία και στην προσευχή· και πάλι να συνέρχεστε στα ίδια, για να μη σας πειράζει ο σατανάς εξαιτίας τής ακράτειάς σας.

   Μπροστά σε τέτοιες εντολές, το http://quran.com/30/21 είναι χλιαρό. Επιπλέον παρουσιάζει τη γυναίκα σαν να δημιουργήθηκε για να ευχαριστιέται ο άντρας, και δεν τον υποχρεώνει να την αγαπά και να τη σέβεται όπως τον εαυτό του.

   30:21
   Sahih International
   And of His signs is that He created for you from yourselves mates that you may find tranquillity in them; and He placed between you affection and mercy. Indeed in that are signs for a people who give thought.
   Tafsir al-Jalalayn
   And of His signs is that He created for you, from yourselves, mates — Eve was created from Adam’s rib and the remainder of mankind from the [reproductive] fluids of men and women — that you might find peace by their side, and become intimate with them [δηλ. να κάνετε σεξ μαζί τους], and He ordained between you, all, affection and mercy. Surely in that, mentioned, there are signs for a people who reflect, upon God’s handiwork, exalted be He.

   Πού δίνει ο Αλλάχ στη γυναίκα εξουσία στο σώμα του άντρα της; Η γυναίκα είναι ένα πλάσμα που εφτιαξε ο Αλλάχ για να περνάει καλά ο σύζυγός της!

   Ο Χριστός δεν απαιτεί από τη γυναίκα να ειναι στη διάθεση του άντρα όποτε αυτός θέλει, κι απ’ την άλλη να αφήνει εκείνον ανεξέλεγκτο με 4 συζύγους και όταν μια γυναίκα δεν υπακούει να τη δέρνει!

   Αυτό το εδάφιο δε σου τό ‘δειξαν οι φίλοι σου; Κοράνι 4:34″Men have authority over women because God has made the one superior to the other, and because they spend their wealth to maintain them. Good women are obedient. They guard their unseen parts because God has guarded them. As for those from whom you fear disobedience, admonish them and send them to beds apart and beat them. Then if they obey you, take no further action against them. Surely God is high, supreme.» (Dawood’s version of the Koran, Quran, 4:34)

   Ορίστε πώς μεταφράζουν τα επίμαχα σημεία διαφορετικοί μεταφραστές:

   Rodwell: chide/remove them into beds apart/scourge them

   Dawood: admonish/send them to beds apart/beat them

   Pickthall: admonish them/banish them to beds apart/scourge them

   Arberry: admonish/banish them to their couches/beat them

   Shakir: admonish them/leave them alone in their sleeping places/beat them

   Ali: admonish them/refuse to share their beds/beat them (lightly) Το (lightly) δεν υπάρχει στο κείμενο, το πρόσθεσε ο Άλι από μόνος του για τους δυτικούς αναγνώστες.

   Δες και πότε «κατέβηκε» το εδάφιο και γιατί:

   http://www.altafsir.com/AsbabAlnuzol.asp?SoraName=4&Ayah=34&search=yes&img=A

   { ٱلرِّجَالُ قَوَّٰمُونَ عَلَى ٱلنِّسَآءِ بِمَا فَضَّلَ ٱللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ وَبِمَآ أَنْفَقُواْ مِنْ أَمْوَٰلِهِمْ فَٱلصَّٰلِحَٰتُ قَٰنِتَٰتٌ حَٰفِظَٰتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ ٱللَّهُ وَٱلَّٰتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَٱهْجُرُوهُنَّ فِي ٱلْمَضَاجِعِ وَٱضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ ٱللَّهَ كَانَ عَلِيّاً كَبِيراً }

   (Men are in charge of women…) [4:34]. Said Muqatil: “This verse (Men are in charge of women…) was revealed about Sa‘d ibn al-Rabi‘, who was one of the leaders of the Helpers (nuqaba’), and his wife Habibah bint Zayd ibn Abi Zuhayr, both of whom from the Helpers. It happened Sa‘d hit his wife on the face because she rebelled against him. Then her father went with her to see the Prophet, Allah bless him and give him peace. He said to him: ‘I gave him my daughter in marriage and he slapped her’. The Prophet, Allah bless him and give him peace, said: ‘Let her have retaliation against her husband’. As she was leaving with her father to execute retaliation, the Prophet, Allah bless him and give him peace, called them and said: ‘Come back; Gabriel has come to me’, and Allah, exalted is He, revealed this verse. The Messenger of Allah, Allah bless him and give him peace, said: ‘We wanted something while Allah wanted something else, and that which Allah wants is good’. Retaliation was then suspended”. Sa‘id ibn Muhammad ibn Ahmad al-Zahid informed us> Zahir ibn Ahmad> Ahmad ibn al-Husayn ibn Junayd> Ziyad ibn Ayyub> Hushaym> Yunus ibn al-Hasan who reported that a man slapped his wife and she complained about him to the Prophet, Allah bless him and give him peace. Her family who went with her said: “O Messenger of Allah! So-and-so has slapped our girl”. The Prophet, Allah bless him and give him peace, kept saying: “Retaliation! Retaliation! And there is no other judgement to be held”. But then this verse (Men are in charge of women…) was revealed and the Prophet, Allah bless him and give him peace, said: “We wanted something and Allah wanted something else”. Abu Bakr al-Harithi informed us> Abu’l-Shaykh al-Hafiz> Abu Yahya al-Razi> Sahl al-‘Askari> ‘Ali ibn Hashim> Isma‘il> al-Hasan who said: “Around the time when the verse on retaliation was revealed amongst the Muslims, a man had slapped his wife. She went to the Prophet, Allah bless him and give him peace and said: ‘My husband has slapped me and I want retaliation’. So he said: ‘Let there be retaliation’. As he was still dealing with her, Allah, exalted is He, revealed (Men are in charge of women, because Allah hath made the one of them to excel the other…). Upon which the Prophet, Allah bless him and give him peace, said: ‘We wanted something and my Lord wanted something different. O man, take your wife by the hand’ ”.

   Και να γιατί την είχε χτυπήσει ο άντρας της: «the daughter of Muhammad Ibn Salamah. Her husband, As’ad Ibn al-Rabi’ had slapped her because she refused to sleep with him. Consequently, she went to the Prophet (pbuh) to seek retaliation against her husband, but Allah prohibited her from doing so.» http://www.altafsir.com/Tafasir.asp?tMadhNo=2&tTafsirNo=73&tSoraNo=4&tAyahNo=35&tDisplay=yes&UserProfile=0&LanguageId=2

   Με δυο λόγια ο «προφήτης» δικαίωσε τον άντρα που χτύπησε τη γυναίκα του επειδή δεν ήθελε να κοιμηθεί μαζί του, λέγοντας ότι αυτό ήθελε ο Αλλάχ. Συμβούλεψε όλους τους συζύγους από κει και πέρα ότι έχουν το δικαίωμα να χτυπάνε τη γυναίκα τους αν τους αντιστέκεται στο κρεβάτι.

   Εσύ lala tι σύζυγο θέλεις; Έναν ακόλουθο του Χριστού, που κάνει αυτά που λέει ο Παύλος, ή έναν του Αλλάχ που κάνει αυτά που λέει ο Μουχάμμαντ;

 13. 1)boreite na mu dosete perisoteres plirofories gia tin hedaya? mexri twra ixa tin ediposi pos einai apo simvules mexri ke prosilitismos.

  2) oi imamides sto islamqa den einai panagioi! eksalou dinun fatwas opos andilamvanonde oi idioi pio sosta! alla oti einai pio sosto giaftus den simenei pos einai ke pio sosto gia ena mufti stin ameriki! ke fatwas einai apopseis an8ropwn pano se kapio 8ema ara oi apopseis an8ropwn bori na allazoune apo periptosi se periptosi ke apo xwra se xwra. an itan enas proka8orismenos standard kanonas den 8a zitusane apopsi=fatwa! diladi oloi prepei na nistevune(den einai fatwa einai kanonas) alla an kapios exi kapio provlima igias ke den einai siguros bori na pai se ena mufti na tu pei ti exei ke an krinei o imamis san pio gnostis epidi diavase pio polla vivlia i spudase, vgazi fatwa pos dikaioute o an8ropos na min nistepsei giati bori na ton vlaptei! alla ke o imamis an8ropos einai! den einai oute profitis oute agios oute pansofos oute af8endia gia mena! iparxune polloi muftides ke mu ine adinaton na katso na meletiso ton tropo skepsis olonwn!

  3) enoite pos prepei na apodix8ei pos kapios dieprakse eglima gia na timori8ei! diladi aneta boro na se psevdokatigoriso pos me viases! fandazese na se skotwnan ke esi oute kan me gnorizeis! ke emas sto dikastirio mas prin pai kapios filaki iparxei diki ke pai filaki afu apodiktei pos dieprakse eglima oxi prin! emena mu fenet logiko! den boris na katadikasis kapion gia kati pu den ekane! ke se periptosi viasmou apoti mu eipane den einai anagi na exis martires afu borei na apodix8ei ke me allous tropous idika stis meres mas! stin moixia 8eleis 4 martires oste na simenei pos egine dimosia ke epipros8eta na min katigora i na sikofandei o ka8e sizigos i i ka8e sizigos pos o sindrofos tu moixei ke na timorite dioti iparxei timoria ke stus andres ke stis ginekes aposo gnorizo. ara logika einai poli diskolo na vre8un 4 martires pu idan to nikah opos perigrapsate se ena apo ta posts sas ara ousiastika an den einai dimosia den katadikazete oute timoreite kaneis ipo logikes sin8ikes afu den borei na dei kapios tosi leptomeria!lol

  4) ola ta kserete apoti vlepo!!! hahahaha ade pali gelasame!!! pos ke den katalavate pos sto sigekrimeno simeio einai o diavolos pu mila ke oxi o 8eos! nomizo prin grafete prepei na diavazete kati tis! mexri ke ego pu ta vasika ksero ke to katalava! ke ti giagia mu na valo na to diavasei olo to apospasma oxi 5 lekseis 8a katalavei pos o diavolos einai pu mila!

  «I will mislead them and I will create in them false desires; I will order them to slit the ears of cattle and to deface the (fair) nature created by Allah.» Whoever, forsaking Allah, takes Satan for a friend, hath of a surety suffered a loss that is manifest. (119) Satan makes them promises, and creates in them false desires; but Satan’s promises are nothing but deception. (120) They (his dupes) will have their dwelling in Hell, and from it they will find no way of escape. (121) But those who believe and do deeds of righteousness― We shall soon admit them to Gardens, with rivers flowing beneath― to dwell therein for ever. Allah’s promise is the truth, and whose word can be truer than Allah’s? (122)

  pandos molis mu apodiksate pos oti 8elete katalavete ke oti 8elete lete ke opos 8elete erminevete! diladi an imuna kapia endelos asxeti peri vivlou ke quran 8a sas pisteva! fandasu ama kanete tetio la8os se ena toso emfanes komati pu opiosdipote borei na katalavei ti lei, fandasou sta hadiths pu merika den einai kan aksiopista ke isos einai israilyat ke oute kan ta gnorizo i ta akusa pou8ena!!! popo…pandos den to perimena!!!

  twra meta apo afto aksizei na miliso gia quran ke vivlo ke apopseis peri gamou?edo den katalavenume pou mila o 8eos ke pou mila o diavolos 8a katalavume ta tafseer peri kanonismon gamou!!! ase ase ti na apandiso gia to sizigo pu 8elo?! diladi i akolou8os tu pavlu i akolou8os tou profiti! den exei allo option:P akolou8o tou 8eou exei???:P ase ase ti na leme ke na min leme! sigura omos na min diavazei alla ke na katalavei alla ke na mu lei alla!!!

  • @lala εδώ είναι οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.

   1)boreite na mu dosete perisoteres plirofories gia tin hedaya? mexri twra ixa tin ediposi pos einai apo simvules mexri ke prosilitismos.

   Θα δημοσιεύσουμε σύντομα αποσπάσματα και θα δεις. Είναι σχόλια πάνω στον ισλαμικό νόμο του Alī ibn Abī Bakr Marghīnānī (γύρω στο 1200 μ.Χ.)

   2) oi imamides sto islamqa den einai panagioi! eksalou dinun fatwas opos andilamvanonde oi idioi pio sosta! alla oti einai pio sosto giaftus den simenei pos einai ke pio sosto gia ena mufti stin ameriki! ke fatwas einai apopseis an8ropwn pano se kapio 8ema ara oi apopseis an8ropwn bori na allazoune apo periptosi se periptosi ke apo xwra se xwra. an itan enas proka8orismenos standard kanonas den 8a zitusane apopsi=fatwa! diladi oloi prepei na nistevune(den einai fatwa einai kanonas) alla an kapios exi kapio provlima igias ke den einai siguros bori na pai se ena mufti na tu pei ti exei ke an krinei o imamis san pio gnostis epidi diavase pio polla vivlia i spudase, vgazi fatwa pos dikaioute o an8ropos na min nistepsei giati bori na ton vlaptei! alla ke o imamis an8ropos einai! den einai oute profitis oute agios oute pansofos oute af8endia gia mena! iparxune polloi muftides ke mu ine adinaton na katso na meletiso ton tropo skepsis olonwn!

   Γιατί επιμένεις να είσαι εκτός θέματος και να απαντάς άλλα από αυτά που σου λένε; Οι ιμάμηδες στο islamqa ερμηνεύουν τον Ισλαμικό Νόμο. Απλά πράγματα. Το Ισλάμ είναι μια θεοκρατία, που διοικείται βάση νόμων οι οποίοι στηρίζονται στο Κοράνι και τα χαντίθ. Στο Ισλάμ δεν χωρούν «προσωπικές απόψεις». Οι αναγνώστες του islamqa υποβάλουν ερωτήσεις επειδή δεν γνωρίζουν τον ισλαμικό νόμο και πώς μπορεί να ερμηνευθεί στην περίπτωσή τους, γι’ αυτό απευθύνονται σε ειδικούς. Και οι ειδικοί απαντούν με αναφορές, όχι καταθέτοντας την προσωπική τους «άποψη».

   Η περίπτωση που αναφέρεις με τη νηστεία, προβλέπεται από τον ισλαμικό νόμο. Ο μουφτής που θα δώσει την άδειά του να μην γίνει νηστεία, δεν το κάνει από προσωπική άποψη ούτε αυτοσχεδιάζει.

   3) enoite pos prepei na apodix8ei pos kapios dieprakse eglima gia na timori8ei! diladi aneta boro na se psevdokatigoriso pos me viases! fandazese na se skotwnan ke esi oute kan me gnorizeis! ke emas sto dikastirio mas prin pai kapios filaki iparxei diki ke pai filaki afu apodiktei pos dieprakse eglima oxi prin! emena mu fenet logiko! den boris na katadikasis kapion gia kati pu den ekane! ke se periptosi viasmou apoti mu eipane den einai anagi na exis martires afu borei na apodix8ei ke me allous tropous idika stis meres mas! stin moixia 8eleis 4 martires oste na simenei pos egine dimosia ke epipros8eta na min katigora i na sikofandei o ka8e sizigos i i ka8e sizigos pos o sindrofos tu moixei ke na timorite dioti iparxei timoria ke stus andres ke stis ginekes aposo gnorizo. ara logika einai poli diskolo na vre8un 4 martires pu idan to nikah opos perigrapsate se ena apo ta posts sas ara ousiastika an den einai dimosia den katadikazete oute timoreite kaneis ipo logikes sin8ikes afu den borei na dei kapios tosi leptomeria!lol

   Αυτά είναι δικαιολογίες που ακούμε συνήθως από ισλαμιστές. Κανείς εδώ δεν είπε να καταδικάζονται χωρίς αποδείξεις αθώοι που δεν διέπραξαν πραγματικά βιασμό. Στις Δυτικές χώρες υπάρχουν εξετάσεις και γίνονται δίκες, όπου μπορούν να καταθέσουν και γυναίκες, όχι όπως στο Ισλάμ που χρειάζονται οπωσδήποτε τέσσερις άνδρες μάρτυρες. Το να αποδείξει μια γυναίκα ότι βιάστηκε εκεί που ισχύει σαρία είναι πρακτικώς αδύνατο. Αν ο άντρας που κατηγορήσει ισχυριστεί ότι έκανε σεξ μαζί της με τη θέησή της, η γυναίκα την έχει βάψει! Δες τη συνέντευξη μιας πρώην μουσουλμάνας εδώ:

   http://www.christianpost.com/article/20090409/interview-ex-muslim-woman-on-life-under-sharia-law/page2.html

   When men rape women they don’t get beheaded, but if a women gets raped and cannot prove rape because if she is not a virgin anymore and cannot prove rape then she is considered to be a major violator and she will be beheaded.
   Under sharia law, for a woman to prove that she has not committed adultery, she can only prove rape by having four male witnesses. So how can a woman prove rape? She can’t. How can she get four male witnesses?
   So what happens is usually men who commit rape are either not proven or they will not get punished as much as she will get punished.
   Muslim countries range from extreme countries like Saudi Arabia and Iran, and then very moderate countries like Turkey, and all in between. But unfortunately, sharia can apply unofficially. So the beheading done in Saudi Arabia, or the stoning, can happen in Turkey unofficially by her family.
   So sharia can happen in a Muslim country or in a Muslim family in Europe. They can do honor killing.

   Η ρύθμιση με τους 4 μάρτυρες θεσπίστηκε από τον Μουχάμμαντ επειδή υπήρχαν 3 μάρτυρες που κατηγορούσαν για μοιχεία τη νεαρότερη σύζυγό του, την Άισα. Οπότε αυτός είπε ότι ο «Αλλάχ» του αποκάλυψε ότι χρειάζονται 4 μάρτυρες, για να μην αναγκαστεί να την καταδικάσει. Ορίστε το σχετικό χαντίθ. Είναι τεράστιο, αλλά το βάζω όλο.

   Military Expeditions led by the Prophet (pbuh) (Al-Maghaazi)
   Sahih Bukhari Volume 5, Book 59, Number 462:

   Narrated ‘Aisha:
   Whenever Allah’s Apostle intended to go on a journey, he used to draw lots amongst his wives, and Allah’s Apostle used to take with him the one on whom lot fell. He drew lots amongst us during one of the Ghazwat which he fought. The lot fell on me and so I proceeded with Allah’s Apostle after Allah’s order of veiling (the women) had been revealed. I was carried (on the back of a camel) in my howdah and carried down while still in it (when we came to a halt). So we went on till Allah’s Apostle had finished from that Ghazwa of his and returned.
   When we approached the city of Medina he announced at night that it was time for departure. So when they announced the news of departure, I got up and went away from the army camps, and after finishing from the call of nature, I came back to my riding animal. I touched my chest to find that my necklace which was made of Zifar beads (i.e. Yemenite beads partly black and partly white) was missing. So I returned to look for my necklace and my search for it detained me. (In the meanwhile) the people who used to carry me on my camel, came and took my howdah and put it on the back of my camel on which I used to ride, as they considered that I was in it. In those days women were light in weight for they did not get fat, and flesh did not cover their bodies in abundance as they used to eat only a little food. Those people therefore, disregarded the lightness of the howdah while lifting and carrying it; and at that time I was still a young girl. They made the camel rise and all of them left (along with it). I found my necklace after the army had gone.
   Then I came to their camping place to find no call maker of them, nor one who would respond to the call. So I intended to go to the place where I used to stay, thinking that they would miss me and come back to me (in my search). While I was sitting in my resting place, I was overwhelmed by sleep and slept. Safwan bin Al-Muattal As-Sulami Adh-Dhakwani was behind the army. When he reached my place in the morning, he saw the figure of a sleeping person and he recognized me on seeing me as he had seen me before the order of compulsory veiling (was prescribed). So I woke up when he recited Istirja’ (i.e. «Inna lillahi wa inna llaihi raji’un») as soon as he recognized me. I veiled my face with my head cover at once, and by Allah, we did not speak a single word, and I did not hear him saying any word besides his Istirja’. He dismounted from his camel and made it kneel down, putting his leg on its front legs and then I got up and rode on it. Then he set out leading the camel that was carrying me till we overtook the army in the extreme heat of midday while they were at a halt (taking a rest). (Because of the event) some people brought destruction upon themselves and the one who spread the Ifk (i.e. slander) more, was ‘Abdullah bin Ubai Ibn Salul.»
   (Urwa said, «The people propagated the slander and talked about it in his (i.e. ‘Abdullah’s) presence and he confirmed it and listened to it and asked about it to let it prevail.» Urwa also added, «None was mentioned as members of the slanderous group besides (‘Abdullah) except Hassan bin Thabit and Mistah bin Uthatha and Hamna bint Jahsh along with others about whom I have no knowledge, but they were a group as Allah said. It is said that the one who carried most of the slander was ‘Abdullah bin Ubai bin Salul.» Urwa added, «‘Aisha disliked to have Hassan abused in her presence and she used to say, ‘It was he who said: My father and his (i.e. my father’s) father and my honor are all for the protection of Muhammad’s honor from you.»).
   ‘Aisha added, «After we returned to Medina, I became ill for a month. The people were propagating the forged statements of the slanderers while I was unaware of anything of all that, but I felt that in my present ailment, I was not receiving the same kindness from Allah’s Apostle as I used to receive when I got sick. (But now) Allah’s Apostle would only come, greet me and say,’ How is that (lady)?’ and leave. That roused my doubts, but I did not discover the evil (i.e. slander) till I went out after my convalescence, I went out with Um Mistah to Al-Manasi’ where we used to answer the call of nature and we used not to go out (to answer the call of nature) except at night, and that was before we had latrines near our houses. And this habit of our concerning evacuating the bowels, was similar to the habits of the old ‘Arabs living in the deserts, for it would be troublesome for us to take latrines near our houses. So I and Um Mistah who was the daughter of Abu Ruhm bin Al-Muttalib bin Abd Manaf, whose mother was the daughter of Sakhr bin ‘Amir and the aunt of Abu Bakr As-Siddiq and whose son was Mistah bin Uthatha bin ‘Abbas bin Al-Muttalib, went out. I and Um Mistah returned to my house after we finished answering the call of nature. Um Mistah stumbled by getting her foot entangled in her covering sheet and on that she said, ‘Let Mistah be ruined!’ I said, ‘What a hard word you have said. Do you abuse a man who took part in the battle of Badr?’ On that she said, ‘O you Hantah! Didn’t you hear what he (i.e. Mistah) said? ‘I said, ‘What did he say?’
   Then she told me the slander of the people of Ifk. So my ailment was aggravated, and when I reached my home, Allah’s Apostle came to me, and after greeting me, said, ‘How is that (lady)?’ I said, ‘Will you allow me to go to my parents?’ as I wanted to be sure about the news through them. Allah’s Apostle allowed me (and I went to my parents) and asked my mother, ‘O mother! What are the people talking about?’ She said, ‘O my daughter! Don’t worry, for scarcely is there a charming woman who is loved by her husband and whose husband has other wives besides herself that they (i.e. women) would find faults with her.’ I said, ‘Subhan-Allah! (I testify the uniqueness of Allah). Are the people really talking in this way?’ I kept on weeping that night till dawn I could neither stop weeping nor sleep then in the morning again, I kept on weeping. When the Divine Inspiration was delayed.
   Allah’s Apostle called ‘Ali bin Abi Talib and Usama bin Zaid to ask and consult them about divorcing me. Usama bin Zaid said what he knew of my innocence, and the respect he preserved in himself for me. Usama said, ‘(O Allah’s Apostle!) She is your wife and we do not know anything except good about her.’ ‘Ali bin Abi Talib said, ‘O Allah’s Apostle! Allah does not put you in difficulty and there are plenty of women other than she, yet, ask the maid-servant who will tell you the truth.’ On that Allah’s Apostle called Barira (i.e. the maid-servant) and said, ‘O Barira! Did you ever see anything which aroused your suspicion?’ Barira said to him, ‘By Him Who has sent you with the Truth. I have never seen anything in her (i.e. Aisha) which I would conceal, except that she is a young girl who sleeps leaving the dough of her family exposed so that the domestic goats come and eat it.’
   So, on that day, Allah’s Apostle got up on the pulpit and complained about ‘Abdullah bin Ubai (bin Salul) before his companions, saying, ‘O you Muslims! Who will relieve me from that man who has hurt me with his evil statement about my family? By Allah, I know nothing except good about my family and they have blamed a man about whom I know nothing except good and he used never to enter my home except with me.’ Sad bin Mu’adh the brother of Banu ‘Abd Al-Ashhal got up and said, ‘O Allah’s Apostle! I will relieve you from him; if he is from the tribe of Al-Aus, then I will chop his head off, and if he is from our brothers, i.e. Al-Khazraj, then order us, and we will fulfill your order.’ On that, a man from Al-Khazraj got up. Um Hassan, his cousin, was from his branch tribe, and he was Sad bin Ubada, chief of Al-Khazraj. Before this incident, he was a pious man, but his love for his tribe goaded him into saying to Sad (bin Mu’adh). ‘By Allah, you have told a lie; you shall not and cannot kill him. If he belonged to your people, you would not wish him to be killed.’
   On that, Usaid bin Hudair who was the cousin of Sad (bin Mu’adh) got up and said to Sad bin ‘Ubada, ‘By Allah! You are a liar! We will surely kill him, and you are a hypocrite arguing on the behalf of hypocrites.’ On this, the two tribes of Al-Aus and Al Khazraj got so much excited that they were about to fight while Allah’s Apostle was standing on the pulpit. Allah’s Apostle kept on quietening them till they became silent and so did he. All that day I kept on weeping with my tears never ceasing, and I could never sleep.
   In the morning my parents were with me and I wept for two nights and a day with my tears never ceasing and I could never sleep till I thought that my liver would burst from weeping. So, while my parents were sitting with me and I was weeping, an Ansari woman asked me to grant her admittance. I allowed her to come in, and when she came in, she sat down and started weeping with me. While we were in this state, Allah’s Apostle came, greeted us and sat down. He had never sat with me since that day of the slander. A month had elapsed and no Divine Inspiration came to him about my case. Allah’s Apostle then recited Tashah-hud and then said, ‘Amma Badu, O ‘Aisha! I have been informed so-and-so about you; if you are innocent, then soon Allah will reveal your innocence, and if you have committed a sin, then repent to Allah and ask Him for forgiveness for when a slave confesses his sins and asks Allah for forgiveness, Allah accepts his repentance.’
   When Allah’s Apostle finished his speech, my tears ceased flowing completely that I no longer felt a single drop of tear flowing. I said to my father, ‘Reply to Allah’s Apostle on my behalf concerning what he has said.’ My father said, ‘By Allah, I do not know what to say to Allah’s Apostle .’ Then I said to my mother, ‘Reply to Allah’s Apostle on my behalf concerning what he has said.’ She said, ‘By Allah, I do not know what to say to Allah’s Apostle.’ In spite of the fact that I was a young girl and had a little knowledge of Quran, I said, ‘By Allah, no doubt I know that you heard this (slanderous) speech so that it has been planted in your hearts (i.e. minds) and you have taken it as a truth. Now if I tell you that I am innocent, you will not believe me, and if confess to you about it, and Allah knows that I am innocent, you will surely believe me. By Allah, I find no similitude for me and you except that of Joseph’s father when he said, ‘(For me) patience in the most fitting against that which you assert; it is Allah (Alone) Whose Help can be sought.’ Then I turned to the other side and lay on my bed; and Allah knew then that I was innocent and hoped that Allah would reveal my innocence. But, by Allah, I never thought that Allah would reveal about my case, Divine Inspiration, that would be recited (forever) as I considered myself too unworthy to be talked of by Allah with something of my concern, but I hoped that Allah’s Apostle might have a dream in which Allah would prove my innocence. But, by Allah, before Allah’s Apostle left his seat and before any of the household left, the Divine inspiration came to Allah’s Apostle.
   So there overtook him the same hard condition which used to overtake him, (when he used to be inspired Divinely). The sweat was dropping from his body like pearls though it was a wintry day and that was because of the weighty statement which was being revealed to him. When that state of Allah’s Apostle was over, he got up smiling, and the first word he said was, ‘O ‘Aisha! Allah has declared your innocence!’ Then my Mother said to me, ‘Get up and go to him (i.e. Allah’s Apostle). I replied, ‘By Allah, I will not go to him, and I praise none but Allah. So Allah revealed the ten Verses:– «Verily! They who spread the slander Are a gang, among you………….» (24.11-20)
   Allah revealed those Quranic Verses to declare my innocence. Abu Bakr As-Siddiq who used to disburse money for Mistah bin Uthatha because of his relationship to him and his poverty, said, ‘By Allah, I will never give to Mistah bin Uthatha anything after what he has said about Aisha.’ Then Allah revealed:–
   «And let not those among you who are good and wealthy swear not to give (any sort of help) to their kinsmen, those in need, and those who have left their homes for Allah’s cause, let them pardon and forgive. Do you not love that Allah should forgive you? And Allah is oft-Forgiving Most Merciful.» (24.22)
   Abu Bakr As-Siddiq said, ‘Yes, by Allah, I would like that Allah forgive me.’ and went on giving Mistah the money he used to give him before. He also added, ‘By Allah, I will never deprive him of it at all.’
   Aisha further said:.» Allah’s Apostle also asked Zainab bint Jahsh (i.e. his wife) about my case. He said to Zainab, ‘What do you know and what did you see?» She replied, «O Allah’s Apostle! I refrain from claiming falsely that I have heard or seen anything. By Allah, I know nothing except good (about ‘Aisha).’ From amongst the wives of the Prophet Zainab was my peer (in beauty and in the love she received from the Prophet) but Allah saved her from that evil because of her piety. Her sister Hamna, started struggling on her behalf and she was destroyed along with those who were destroyed. The man who was blamed said, ‘Subhan-Allah! By Him in Whose Hand my soul is, I have never uncovered the cover (i.e. veil) of any female.’ Later on the man was martyred in Allah’s Cause.»

   Η ρύθμιση με τους 4 μάρτυρες έσωσε τη ζωή της Άισα, αλλά έχει στοιχίσει τη ζωή σε άλλες ταλαίπωρες μουσουλμάνες. Η Amina Lawal παραλίγο να χάσει τη ζωή της στη Νιγηρία, αλλά ευτυχώς οι συνήγοροί της φέρθηκαν έξυπνα χρησιμοποιώντας ένα παράθυρο στα ισλαμικά πιστεύω, ότι ένα βρέφος μπορεί να γεννηθεί 5 χρόνια μετά τη σύλληψή του (μια απίστευτη ιστορία που διέδιδε ο Μουχάμμαντ για να διώξει από πάνω του τη ρετσινιά του εξώγαμου). Οι συνήγοροι ισχυρίστηκαν ότι το παιδί που γέννησε η Αμίνα δεν ήταν αποτέλεσμα βιασμού (που δεν μπορούσε να αποδειχθεί ελλείψει 4 ανδρών μαρτύρων οπότε η γυναίκα θα καταδικαζόταν για ζίνα) αλλά ήταν του συζύγου της με τον οποίο είχε χωρίσει δυο χρόνια πριν.

   Ορίστε όμως τι έπαθαν άλλες μουσουλμάνες (μερικές από τις πολλές) χάρη στη ρύθμιση με τους 4 άνδρες μάρτυρες:

   2001-SEP: Nigeria: A teenage single mother, Bariya Ibrahim Magazu claimed at trial that she was raped by three men. The court assumed that she was guilty, because she could not prove that her father pressured her to engage in sexual activity with the men. She was found guilty of two offenses: having pre-marital sex, and bringing false charges against the men that she claimed were responsible. Her sentence was 180 lashes. 5 «When nongovernmental groups ramped up pressure to free the girl, the government immediately carried out the sentence, ignoring a promised appeal process. The local authorities said they wanted to put an end to the controversy.»

   2001-DEC: Sudan: An 18 year-old pregnant woman, Abok Alfa Akok, was accused by her husband of adultery. She claimed that she had been raped. The man co-accused with Abok was not tried due to lack of evidence. She was tried, even though the country claims that Sharia would not be applied to non-Muslims. In Sudan, a married person found guilty of adultery is executed by stoning; an unmarried person receives 100 lashes. She had no lawyer, and was unaware of her rights during the trial. She could not speak or understand Arabic, the language of the court. The Court of Appeal in Southern Darfur overturned the death sentence and sent the case back to the lawyer court which set punishment at 75 lashes. By immediately executing the sentence, she was denied her right to obtain legal advice and/or an launch an appeal prior to the beating.
   Πηγή: http://www.religioustolerance.org/isl_adul1.htm

   4) ola ta kserete apoti vlepo!!! hahahaha ade pali gelasame!!! pos ke den katalavate pos sto sigekrimeno simeio einai o diavolos pu mila ke oxi o 8eos! nomizo prin grafete prepei na diavazete kati tis! mexri ke ego pu ta vasika ksero ke to katalava! ke ti giagia mu na valo na to diavasei olo to apospasma oxi 5 lekseis 8a katalavei pos o diavolos einai pu mila!
   “I will mislead them and I will create in them false desires; I will order them to slit the ears of cattle and to deface the (fair) nature created by Allah.” Whoever, forsaking Allah, takes Satan for a friend, hath of a surety suffered a loss that is manifest. (119) Satan makes them promises, and creates in them false desires; but Satan’s promises are nothing but deception. (120) They (his dupes) will have their dwelling in Hell, and from it they will find no way of escape. (121) But those who believe and do deeds of righteousness― We shall soon admit them to Gardens, with rivers flowing beneath― to dwell therein for ever. Allah’s promise is the truth, and whose word can be truer than Allah’s? (122)
   pandos molis mu apodiksate pos oti 8elete katalavete ke oti 8elete lete ke opos 8elete erminevete! diladi an imuna kapia endelos asxeti peri vivlou ke quran 8a sas pisteva! fandasu ama kanete tetio la8os se ena toso emfanes komati pu opiosdipote borei na katalavei ti lei, fandasou sta hadiths pu merika den einai kan aksiopista ke isos einai israilyat ke oute kan ta gnorizo i ta akusa pou8ena!!! popo…pandos den to perimena!!!

   Καλά λες ότι εδώ δεν μιλά ο Αλλάχ, αλλά ο σατανάς. Ίσως και η γιαγιά σου να το καταλάβαινε, αλλά εγώ απ’ τη βιασύνη μου το μπέρδεψα με άλλα εδάφια όπου μιλά ο Αλλάχ. Ρώτησέ λοιπόν τη γιαγιά ποιος πιστεύει ότι μιλά στα παρακάτω εδάφια:
   13:27
   And those who disbelieved say, «Why has a sign not been sent down to him from his Lord?» Say, [O Muhammad], «Indeed, Allah leaves astray whom He wills and guides to Himself whoever turns back [to Him] –
   16:93
   And if Allah had willed, He could have made you [of] one religion, but He causes to stray whom He wills and guides whom He wills. And you will surely be questioned about what you used to do.
   http://quran.com/16/93
   Tafsir al-Jalalayn
   For if God had willed, He could have made you one community, people of a single religion, but He leads astray whom He will and guides whom He will, and you will surely be questioned, on the Day of Resurrection, a questioning of rebuke, about what you used to do, so that you might be requited for it.
   74:31
   http://quran.com/74/31
   And We have not made the keepers of the Fire except angels. And We have not made their number except as a trial for those who disbelieve – that those who were given the Scripture will be convinced and those who have believed will increase in faith and those who were given the Scripture and the believers will not doubt and that those in whose hearts is hypocrisy and the disbelievers will say, «What does Allah intend by this as an example?» Thus does Allah leave astray whom He wills and guides whom He wills. And none knows the soldiers of your Lord except Him. And mention of the Fire is not but a reminder to humanity.
   2:6
   Indeed, those who disbelieve – it is all the same for them whether you warn them or do not warn them – they will not believe.
   2:7
   Allah has set a seal upon their hearts and upon their hearing, and over their vision is a veil. And for them is a great punishment.
   http://quran.com/2/7
   Tafsir al-Jalalayn
   God has set a seal on their hearts, impressing on them and making certain that no good enters them; and on their hearing, [in which He has] deposited something so that they cannot profit from the truth they hear; and on their eyes is a covering, that is, a veil so that they do not see the truth; and for them there will be a mighty chastisement, that is, intense and everlasting.

   Τι ον είναι λοιπόν αυτό, που παραπλανά ανθρώπους και μετά τους τιμωρεί επειδή παραπλανήθηκαν; Είναι ο Θεός ή ο σατανάς; Να μια καλή ερώτηση για τη γιαγιά σου. Διάβασέ της τα εδάφια και πες μας τι σου απάντησε.

   twra meta apo afto aksizei na miliso gia quran ke vivlo ke apopseis peri gamou?edo den katalavenume pou mila o 8eos ke pou mila o diavolos 8a katalavume ta tafseer peri kanonismon gamou!!! ase ase ti na apandiso gia to sizigo pu 8elo?! diladi i akolou8os tu pavlu i akolou8os tou profiti! den exei allo option:P akolou8o tou 8eou exei???:P ase ase ti na leme ke na min leme! sigura omos na min diavazei alla ke na katalavei alla ke na mu lei alla!!!

   Ο «ακόλουθος του Παύλου», είναι ακόλουθος του Θεού.

 14. Καλά τα γράφεις chalil-loves-Jesus, αλλά αυτοί που δεν ξέρουν αγγλικά δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

 15. Η ρύθμιση με τους 4 μάρτυρες θεσπίστηκε από τον Μουχάμμαντ επειδή υπήρχαν 3 μάρτυρες που κατηγορούσαν για μοιχεία τη νεαρότερη σύζυγό του, την Άισα. Οπότε αυτός είπε ότι ο «Αλλάχ» του αποκάλυψε ότι χρειάζονται 4 μάρτυρες, για να μην αναγκαστεί να την καταδικάσει. Ορίστε το σχετικό χαντίθ. Είναι τεράστιο, αλλά το βάζω όλο.

  i sigekrimeni nomo8esia einai gia moixia oxi gia viasmo. gia moixia simenei mia gineka pige me tin 8elisi tis ke den eksanagastike! ara prepei na exeis apodikseis i martiries otan les pos o tade kirios i i tade kiria ekane kapia praksi allios ama einai 8eories ke sikofandies o ka8eis bori na lei ke na katigorei. gia viasmo borei na iparxune diafores alles apodikseis. den ksero ti isxiei twra sta islamika krati alla palaiotera boruse i mami i kapios giatros na epiveveosei pos mia gineka eixe viastei ara ekrine to islamiko dikastirio kato apo pies sin8ikes egine to kakurgima ke i poini boruse na ftasei mexri ke se 8anato ke o logos einai o periorismos aftwn twn fenomenwn. ta statistika pandos pu evala dixnune pos ondos einai pio periorismena. anws gia na min makrigoro den pistevo kapios musulmanos(alla ke opiosdipote fisiologikos an8ropos aneksartitis 8riskeias ke kulturas) na 8eoruse fisiologiko to viasmo andi8etos tus vrisko idietera iperprostateftikous pano se tetia 8emata idika otan aforune tis kores tus ke tis manades tus ke tis ginekes tus ara dimiurgi8ike mia koinoniki stasi pu logo 8riskeias i logo kulturas afta ta fenomena einai ke katadikastea ke sinepos pio periorismena…

  twra sta apospasmata pu evales pio katw apo to quran gia na eimai ilikrinis den 8a bo ston kopo na ta diavaso ke na katso na ta vro! meta to la8os pou egine pio pano den asxoloume gia eksakrivosi twn pigwn! isos einai ali8eia afta pu lete isos pali alla diavazete alla parerminevete ara ta agnoo! min katso na psaxno ke telos vro pos oute kan iparxune afta ta apospasmata i pos mila allos andi o 8eos lol! ase kalitera

 16. emena den 8a me peiraze na minune aglika… to idio mu kanei…ke galika na itane pali 8a ta evgaza peras…

 17. Κι εγώ ξέρω αγγλικά… αλλά πρέπει να σεβαστούμε και τους άλλους που δεν ξέρουν…

 18. den ksero an exi kanena elliniko quran kapou na kanete copy paste ti metafrasi tou komatiou pu evala sta aglika… an den iparxi pou8ena na prospa8iso na kano mia elef8eri metafrasi endos tu savatokiriakou afu te8ike 8ema…

  o logos pu den 8a bo ston kopo na ta diavaso einai epidi otan bika sto kopo na ta diavaso andi 8eos milage o satanas!lol!!! diladi sinenoisi buzuki

 19. Κι εγώ δε θέλω αγγλικά, δε θέλω όμως και Γκρήκλις. Είνι πολύ κουραστικά.

 20. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗΜΕΝΟ)!

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ «ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Χ.Ο. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΘ ΚΤΛ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ…

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ (ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΣ!) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ?

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ?

  ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ Η΄ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ?

  ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ (ΚΕ΄ΦΙΡΑ), ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Η΄ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?

  ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΙΑ ΚΕΦΙΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕΙ?

  ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΜΕ ΓΑΜΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ (Π.Χ. ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ), ΠΑΛΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΛΛΑ΄ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ (ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΤΡΕΙΣΑΚΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΑΝΤΡΑ?)

  ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, (ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ) , ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ (7ΑΡΑΜ)?

  ΑΥΤΑ ΚΑΙ Α΄ΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ (ΙΔΙΩΣ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΑΝΤΙΘ).

  ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΘ΄ΗΜΩΝ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΑΜΗΝ

  • Αγαπητή Ματούλα καλώς ήρθες! Μας βάζεις δύσκολα σε μια περίοδο που έχουμε πολλή δουλειά και καλά-καλά δεν προλαβαίνουμε το μπλογκ και τα ιδιαίτερα μηνύματα… Θα κάνω μια προσπάθεια στα ερωτήματα που θέτεις εδώ, όμως δεν έχω το χρόνο τώρα να μεταφράσω τα αγγλικά κείμενα. Στο μήνυμά σου στα αραβικά θα σου απαντήσει άλλος αδελφός (αν και θα μπορούσα με συντομία να πω ότι δεν είναι καθόλου καλό αυτό που γράφεις και δείχνει μάλλον υποκρισία από την πλευρά του μουσουλμάνου το να πράξει έτσι).

   ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ (ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΣ!) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ?

   Όχι. Αναφέρει ότι οι μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να κάνουν σεξ με τις συζύγους τους και με τις γυναίκες που «εξουσιάζει το δεξί τους χέρι», δηλ. τις αιχμάλωτες πολέμου ή τις δούλες τους ανεξαρτήτως θρησκείας,*(οι πολυθεΐστριες θεωρούνται από πολλούς ακατάλληλες για σχέσεις ως «ακάθαρτες») και αυτές είναι υποχρεωμένες να τους παρέχουν σεξ θέλουν δε θέλουν (όπως και οι σύζυγοί τους). Ασφαλώς σύμφωνα με τη δική μας λογική είναι βιασμός να κάνεις σεξ με μια γυναίκα που δεν θέλει, σύμφωνα με την ισλαμική «λογική» όμως είναι εκπλήρωση υποχρέωσης, γι’ αυτό και ο όρος «βιασμός» δεν αναφέρεται πουθενά στις σχέσεις του παντρεμένου μουσουλμάνου με τη γυναίκα του, ή του όποιου μουσουλμάνου με τη δούλα του. Στο Ισλάμ υπάρχει μόνο νόμιμο και παράνομο σεξ, όχι συναινετικό, βιασμός κ.α. όροι που χρησιμοποιεί ο Δυτικός άνθρωπος. Για την ακρίβεια στο Ισλάμ συναντάμε τον όρο «βιασμός» μόνο όταν θίγονται τα δικαιώματα κάποιου άντρα: του πατέρα αν βιάζεις την κόρη του, του συζύγου αν βιάζεις τη σύζυγό του, του ιδιοκτήτη αν βιάζεις τη δούλα του, αν μάλιστα ήταν παρθένα οπότε με το βιασμό μειώνεται η τιμή στην οποία μπορούσε να την πουλήσει.

   ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ?

   Δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στο Κοράνι. Όμως γενικά όλη η γη θεωρείται του Αλλάχ και των μουσουλμάνων, και μόνο μετά από συμφωνία με τους μουσουλμάνους και πληρωμή φόρου σε αυτούς μπορούν οι αλλόθρησκοι να έχουν ιδιοκτησία.
   Εάν έχουμε την κατάσταση της Dhimma όπου χριστιανοί κι Εβραίοι πληρώνουν υπάκουα φόρο στους μουσουλμάνους οι οποίοι έχουν την εξουσία στα χέρια τους, τότε η ιδιοκτησία των υπάκουων αυτών αλλοθρήσκων είναι προστατευμένη δηλ. δεν μπορεί ο κάθε μουσουλμάνος να την αρπάζει όποτε θέλει.
   Όμως στη Hedaya προβλέπεται η περίπτωση να μείνουν ατιμώρητοι οι μουσουλμάνοι που κλέβουν αντικείμενα αξίας από χριστιανικό ναό για να τα καταστρέψουν, επειδή είναι αντικείμενα ειδωλολατρικά, ενώ δεν μπορούν να κλέψουν τα ίδια αντικείμενα από σπίτι χριστιανού που «προστατεύεται» από τη Jizya. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση ο κάθε μουσουλμάνος μπορεί να ισχυριστεί ότι π.χ. έκλεψε ένα χρυσό σταυρό από τον ναό για να τον καταστρέψει, ενώ ο σκοπός του είναι να τον πουλήσει.

   «3915 AL-HEDAYA Vol. II (Hanafi Manual)

   [or a crucifix or chess board]

   Amputation is not incurred by stealing a crucifix, although it be of gold, – nor by stealing a chess-board or chess pieces of gold, as it is in the thief’s power to excuse himself, by saying «I took them with a view to break and destroy them, as things prohibited.» It is otherwise with respect to coin bearing the impression of an idol, by the theft of which amputation is incurred; because the money is not the object of worship, so as to allow of it destruction, and thus leave it in the thief’s power to excuse himself. It is recorded, as an opinion of Abu Yusuf, that if a crucifix be stolen out of a Christian place of worship, amputation is not incurred; but if it be taken from a house, the hand of the thief is to be struck off, for in such a situation it is lawful property, and the object of custody.»

   Ακριβώς επειδή απαγορεύεται ο μουσουλμάνος να ληστεύει «προστατευμένους» διμμίτες ενώ αν αυτοί παραβιάσουν τους όρους της συνθήκης που επέβαλαν οι μουσουλμάνοι η προστασία δεν ισχύει πια, κάθε φορά που παρατηρείται «στασιαστική συμπεριφορά» από μη μουσουλμάνους προς τους μουσουλμάνους κυβερνήτες τους, ο μουσουλμανικός όχλος είναι έτοιμος να λεηλατήσει τα μαγαζιά και τα σπίτια των «στασιαστών» και να βγάλει όλα του τα απωθημένα πάνω τους.

   Παράλληλα, όλες οι προστατευτικές διατάξεις που ισχύουν για χριστιανούς και Εβραίους που πληρώνουν φόρο υποτελείας στους μουσουλμάνους δεν ισχύουν σε κάθε χώρα όπου οι μουσουλμάνοι δεν κυβερνούν και είναι μειονότητα. Εκεί για το Ισλάμ είναι «Dar al harb”, οίκος πολέμου, και οι απόψεις διΐστανται: σύμφωνα με μια άποψη θεωρητικά οι μουσουλμάνοι έχουν μπει στη χώρα των απίστων με ειρηνική συμφωνία που επισφραγίζεται από τη βίζα που τους έδωσαν, και έτσι δεν πρέπει να κλέβουν τους κατοίκους. Αυτή την άποψη εκφράζουν συνήθως οι πιο «μετριοπαθείς» ιμάμηδες που θέλουν τους μουσουλμάνους να συμπεριφέρονται ευγενικά και ειρηνικά στις χώρες των «απίστων» για να τους προσηλυτίζουν στο Ισλάμ. Δες λεπτομέρειες για χαντίθ όπου βασίζονται αυτοί εδώ: http://www.islamqa.com/en/ref/14367

   ΟΜΩΣ (το Ισλάμ είναι γεμάτο «όμως»…) όπως είδαμε πριν ο πλούτος των «απίστων» σύμφωναμε τη Σαρία μπορεί να παρθεί από τους μουσουλμάνους κι αυτό να μην θεωρηθεί αμαρτία, αν οι άπιστοι αυτοί πολεμούν κατά του Αλλάχ και των μουσουλμάνων. Έτσι, εκφράζεται και άλλη άποψη: Αν στη χώρα των απίστων οι μουσουλμάνοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην τήρηση των θρησκευτικών τους τυπικών (π.χ. απαγορεύεται το νικάμπ) ή αν η χώρα αυτή υποστηρίζει το Ισραήλ ή έχει επιτεθεί σε χώρα μουσουλμάνων, όπως οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, υπάρχει η άποψη ότι παρά τη βίζα που παρέχουν ατομικά σε μουσουλμάνους, οι «άπιστοι» αυτοί μπορούν να θεωρηθούν εχθροί της «umma» και οι μουσουλμάνοι μπορούν να τους φερθούν όπως στους αντιπάλους τους στον πόλεμο.

   ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ Η΄ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ?

   Σε οποιονδήποτε μπορεί να ορκιστεί ψέματα ο μουσουλμάνος, αν αυτό εξυπηρετεί το Ισλάμ ή/και τον ίδιο. Η τακτική αυτή λέγεται συνήθως taqiyya και πολλοί σουνίτες ισχυρίζονται (ψευδώς) ότι μόνο οι σιΐτες την ακολουθούν.
   Δες κάποια χαντίθ:

   Volume 7, Book 67, Number 427:
   Narrated Zahdam:
   We were in the company of Abu Musa Al-Ash’ari and there were friendly relations between us and this tribe of Jarm. Abu Musa was presented with a dish containing chicken. Among the people there was sitting a red-faced man who did not come near the food. Abu Musa said (to him), «Come on (and eat), for I have seen Allah’s Apostle eating of it (i.e. chicken).» He said, «I have seen it eating something (dirty) and since then I have disliked it, and have taken an oath that I shall not eat it ‘ Abu Musa said, «Come on, I will tell you (or narrate to you). Once I went to Allah s Apostle with a group of Al-Ash’ariyin, and met him while he was angry, distributing some camels of Rakat. We asked for mounts but he took an oath that he would not give us any mounts, and added, ‘I have nothing to mount you on’ In the meantime some camels of booty were brought to Allah’s Apostle and he asked twice, ‘Where are Al-Ash’ariyin?» So he gave us five white camels with big humps. We stayed for a short while (after we had covered a little distance), and then I said to my companions, «Allah’s Apostle has forgotten his oath. By Allah, if we do not remind Allah’s Apostle of his oath, we will never be successful.» So we returned to the Prophet and said, «O Allah’s Apostle! We asked you for mounts, but you took an oath that you would not give us any mounts; we think that you have forgotten your oath.’ He said, ‘It is Allah Who has given you mounts. By Allah, and Allah willing, if I take an oath and later find something else better than that. then I do what is better and expiate my oath.’ »

   Volume 8, Book 78, Number 618:
   Narrated ‘Aisha:
   Abu Bakr As-Siddiq had never broken his oaths till Allah revealed the expiation for the oaths. Then he said, «If I take an oath to do something and later on I find something else better than the first one, then I do what is better and make expiation for my oath.»

   Και ειδικά για την εμπόλεμη κατάσταση με απίστους, που επιτρέπει στον μουσουλμάνο να ψεύδεται ασύστολα, δες το χαντίθ Bukhari Vol 4: 269 “Narrated Jabir bin ‘Abdullah: The Prophet said, «War is deceit.»

   ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ (ΚΕ΄ΦΙΡΑ), ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Η΄ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?

   Αυτό το πιστεύουν στο Ισλάμ. Δες για λεπτομέρειες εδώ: http://qa.sunnipath.com/issue_view.asp?HD=3&ID=8202&CATE=250
   Ασφαλώς και η μη μουσουλμάνα δεν μπορεί να αναθρέψει το παιδί «ισλαμικά», γιατί για να γίνει αυτό χρειάζεται πίστη στο Ισλάμ και αν η γυναίκα είχε αυτή την πίστη, θα γινόταν μουσουλμάνα και η ίδια. Οπότε οι μουσουλμάνοι συγενείς αναλαμβάνουν να σώσουν το παιδί από τον «πολυθεϊσμό».
   Υπάρχει ένα χαντίθ που δείχνει ότι ο Μουχάμμαντ προσευχήθηκε για να ακολουθήσει ένα παιδί χωρισμένων γονέων τον μουσουλμάνο πατέρα του, και όχι τη μη μουσουλμάνα μητέρα του που είχε επιλέξει αρχικά, όταν (υποτίθεται ότι) το άφησαν να αποφασίσει μόνο του ποιον γονέα θέλει:

   «Α woman approached the Prophet telling him that her husband had embraced Islam while she had refused to do so, adding that her daughter was being deprived of mother’s milk as her father was taking her away. The Prophet made the child sit between mother and father and said both of them should call her. The child would go to whoever she chose. The child responded to the mother. The Prophet prayed to Allah to guide the child and the child then chose the father, and hence Rafi (the father) took the child (Hadith: Abu Dawud)

   ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΙΑ ΚΕΦΙΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕΙ?

   Ο «πολιτικός γάμος» είναι άκυρος από ισλαμικής απόψεως έτσι κι αλλιώς οπότε αν και για το κράτος ο μουσουλμάνος και η μη-μουσουλμάνα είναι παντρεμένοι, για τους θρησκευόμενους μουσουλμάνους θεωρούνται πόρνοι. Τον πολιτικό γάμο τον ορίζει η κάθε χώρα όπως θέλει, ανάλογα με το καθεστώς, και το διαζύγιο βγαίνει σύμφωνα με τους νόμους του κράτους κι όχι με τις θρησκευτικές δοξασίες των συζύγων. Συνήθως στις δυτικές χώρες η γυναίκα μπορεί εξίσου να χωρίσει τον σύζυγο και να πάρει και την επιμέλεια των παιδιών, εώ στον ισλαμικό γάμο την επιμέλεια παίρνει κατά κανόνα ο πατέρας. Η μητέρα φροντίζει μεν τα παιδιά όταν είναι μικρά, αλλά αυτό ισχύει κυρίως για τις μουσουλμάνες. Μόνο στην περίπτωση που η γυναίκα έχει γίνει μουσουλμάνα ενώ ο άντρας έχει αποστατήσει, μπορεί η μητέρα να πάρει τα παιδιά όχι απλά για να τα φροντίζει, αλλά για να έχει τη νομική επιμέλεια και κηδεμονία τους.
   Στο Ισλάμ υπάρχουν δύο εύκολα διαζύγια για τον άντρα, το προσωρινό και το μόνιμο, κι ένα δύσκολο για τη γυναίκα. Δες για το διαζύγιο του άντρα εδώ http://www.islamweb.net/ver2/fatwa/ShowFatwa.php?lang=E&Id=82541&Option=FatwaId και της γυναίκας εδώ http://www.islamweb.net/ver2/fatwa/ShowFatwa.php?lang=E&Id=81487&Option=FatwaId

   ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΜΕ ΓΑΜΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ (Π.Χ. ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ), ΠΑΛΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΛΛΑ΄ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ (ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΤΡΕΙΣΑΚΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΑΝΤΡΑ?)

   Ο πολιτικός γάμος δεν θεωρείται έγκυρος στο Ισλάμ, αλλά πορνεία. Με την ευκαιρία, η Hedaya αναφέρει ότι ένας μουσουλμάνος που ζει σε χώρα απίστων δεν τιμωρείται για την πορνεία που διαπράττει εκεί:

   «No punishment for Zina or adultery committed in a foreign country (υποσ. 11, σελ. 185)
   “Punishment is not incurred by committing whoredom in foreign country. If a Mussulman be guilty of whoredom in a foreign country, or in the territory of the rebels, and afterwards return into a Mussulman state, punishment is not to be meted out on him, on the plea that a man, in embracing the Mussulman faith, binds himself to all the obligations thereof, wherever he may be. The arguments of our doctors on this occasion are twofold; –FIRST, the Prophet has said, «punishment is not to be inflicted in a foreign land»; SECONDLY, the design of the institution of punishment is that it may operate as a prevention or warning; now the Mussulman magistrate has no authority in a foreign country, wherefore if punishment were instituted upon a person committing whoredom in a foreign country, yet the institution would be useless; for the use of the institution is that punishment may be executed; and as the magistrate has no authority in a foreign country, the execution is impossible; whence it appears that the commission of whoredom in a foreign country does not occasion punishment there; and if this person should afterwards come from the foreign territory into a Mussulman state, punishment cannot be executed upon him; because as his whoredom did not occasion punishment at the time of its being committed, it will not afterwards occasion.””

   Αναφορικά με τον πολιτικό γάμο, η κάθε πολιτεία έχει τους νόμους της και δεν νομίζω να υπάρχει κράτος που να δέχεται το προφορικό διαζύγιο χωρίς να υπογραφούν χαρτιά κτλ. Όσο για τα δικαιώματα του συζύγου, η συμπεριφορά του δεν έχει σχέση με το τι είδους γάμο θα κάνει: αν έχει μάθει να τα έχει μονά-ζυγά δικά του δεν μπορεί να αλλάξει επειδή παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ή πήρε μια γυναίκα με άλλες ιδέες. Οι άνθρωποι χρειάζονται εσωτερική δουλειά για να αλλάξουν πραγματικά. Κατά τα άλλα η υποκρισία μέχρι να φέρει ο μουσουλμάνος μια μη μουσουλμάνα γυναίκα στα νερά του είναι συνηθισμένη. Για τον κύριο αυτό http://www.youtube.com/user/BeholderGuard είχε βγει βίντεο ότι ετοιμαζόταν να παραστήσει τον χριστιανό για να παντρευτεί μια Ορθόδοξη σε Ορθόδοξη Εκκλησία (τώρα κατέβηκε).

   ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, (ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ) , ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ (7ΑΡΑΜ)?

   Αυτό καλύπτεται από τα προηγούμενα. Ο πολιτικός γάμος είναι χαράμ ευθύς εξαρχής.

   ΑΥΤΑ ΚΑΙ Α΄ΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ (ΙΔΙΩΣ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΧΑΝΤΙΘ).

   ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΘ΄ΗΜΩΝ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΑΜΗΝ

   Σε ευχαριστούμε αδελφή και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

   • ΕΙΡΗΝΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΑΜΗΝ.

    ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση στα ερωτηματα που εθεσα ως τωρα…

    με ενδιαφερει να ειναι παντοτε τεκμηριωμενες οι απαντησεις, οπως πολυ σωστα κανατε, γιατι ειναι αλλαζονικο το να μεροληπτουμε…

    θα συνεχισω με ενα σωρο ακομα ερωτησεις και θα χαρω αν καποια στιγμη θα μπορεσω να μιλησω και με καποιους απο τους αραβοφωνους υποστηρικτες και γνωστες των πραγματων, ισως και απο κοντα, εαν ο Θεος επιτρεψει…

    καλη συνεχεια σε ολους στον ατομινο και συλλογικο πνευματικο αγωνα, αμην

   • matoula otan les aravofones enois musulmanous? dioti polloi aravofones einai xristianoi i ioudaoi i a8eoi i apla den asxolounde!…

    an 8es na kaneis debate enas ahmed el deen kalese tin parea edopera na ta pune alla den ksero giati akoma na ginei to debate! pandos ego poli 8a i8ela na to parakolou8iso sindoma. den nomizeis 8a einai endiaferon opos ke epikodomitiko?

 21. χαρα κι αγαλλιαση στις καδριες ολων, αμην…

  Λαλα, αραβοφωνους οταν λεω, εννοω αραβικης καταγωγης, με αραβικη μητρικη γλωσσα…

  οσον αφορα στον Κο. Ελντιν, απο οσο ειδα στο σαϊτ του, εδω και καιρο δεν εχει απαντησει σε κανεναν, οποτε θα υποθεσω οτι ειναι απασχολημενος αυτο το διαστημα…

  οσον αφορα στο διαλογο που μου προτεινεις μαζι του, δεν ειναι αυτο που ψαχνω, το να κανω διαλογο και να δω ποιος εχει την καλυτερη ή ανωτερη θρησκεια… για μενα δεν τιθεται τετοιο θεμα ουτε για αστειο… την Αληθεια τη βρηκα, χαρη σ’ Εκεινον!!! Δοξα το Θεο!!!

  αυτο που ζηταω, ειναι ορθες ισλαμικες απαντησεις, τεκμηριωμενες απο το κορανι και την ισλαμικη ορθη διδασκαλια…

  θετω λοιπον συγκεκριμενα -και συχνα πολυπλοκα ισως- ερωτηματα που αφορουν στο ισλαμ και περιμενω τις ορθες και τεκμηριωμενες απαντησεις, απο μουσουλμανους σουνιτες, εστω και αν ειναι ¨πρωην¨.

  πριν ερθω και θεσω τα ερωτηματα μου σε αυτον εδω τον ιστοχωρο, εκανα τον κοπο να επικοινωνησω και με αλλους ιστοχωρους, καθαρα ισλαμικους, αλλα και με sheykh, με τη μονη διαφορα οτι
  με παρεθεταν σε καποιες αλλες ιστοσελιδες να διαβασω ερωταπαντησεις αναλογες- αντιστοιχες
  ή δεν εμπαιναν στον κοπο να μου απαντησουν -ισως λογω φορτου εργασιας τους-
  ή ηθελαν να γινει η ολη επικοινωνια τηλεφωνικως (κατι που δεν ειναι εφικτο απο μερους μου, εφοσον χρειαζομαι και τις αντιστοιχιες απο το κορανι και φυσικα δε διαθετω κορανι στο σπιτι)
  ή ηθελαν να παω απο το τζαμι ή την μουσουλμανικη κοινοτητα ή καποια αλλη οργανωση στην Αθηνα (κατι που λογω υποχρεωσεων , αποστασεων και οικονομικης κρισης *λολ*, μου ειναι πολυ δυσκολο)

  παρολα αυτα, συνεχιζω τις προσπαθειες μου και σε ιστοσελιδες εκτος ελλαδας, αραβικες, αμερικης, αγγλιας, γερμανιας… και ευελπιστω οτι καποια στιγμη θα συλλεξω τις οποιες ακριβεις πληροφοριες χρειαζομαι, με τις αντιστοιχες αποδειξεις τους απο το κορανι.

  ολα αυτα ειναι μονο για να καταλαβω τους αιγυπτιους και αλλων χωρων φιλων μου στην ελλαδα και το εξωτερικο καλυτερα, και να μπορεσω να αμυνθω καλυτερα στις «επιθεσεις» τους… δηλαδη, να απαντησω καταλληλα, εχοντας και απο τη μερια μου πληρη και ορθη επιγνωση της διδασκαλιας και θρησκειας του ισλαμ, ωστε να μπορω να τελειωσω τις ανοιχτες συζητησεις που εχουμε αφησει στη μεση, εως τοτε 😉

  σε χαιρετω και ελπιζω την επομενη φορα που θα γραψεις η ιδια ή καποιος αλλος, να ειναι με ελληνικους χαρακτηρες, εαν δεν ειναι κοπος…

  ευχαριστω για την υπομονη και την ανεκτικοτητα ολων,
  ο Κυριος να μας ευλογει και να μας ελεει παντοτε, Αμην

  • ειρηνη μεθ’ ημων

   lala,

   εννοειτε οτι δεν μαθαινω για το ισλαμ εδω…

   εκτος του οτι κατ’ επαναληψη εχω αναφερει οτι εχω ¨ψαξει¨ το ισλαμ παλαιοτερα, θελω να διευκρινησω οτι ΚΑΙ εδω σε αυτον τον ιστοχωρο -και οχι μονο εδω!-, διασταυρωνω ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ πληροφοριες σε πολυ συγκεκριμενα ερωτηματα που θετω αναφορικα με το ισλαμ…

   οταν οι οποιες απαντησεις ειναι τεκμηριωμενες με τις αντιστοιχιες που παραπεμπουν στο κορανι,… και οχι αερολογιες ή απλα τα σχολια καποιου/ καποιων,… δε νομιζω οτι μπορουν να παραπληροφορησουν ιδιαιτερα…

   και φυσικα, κανω εξακριβωση και απο αλλες ισλαμικες πηγες και διασταυρωνω, πριν τα τελικα συμπερασματα…

   το ιδιο συστινω και σε οσους δεν πιστευουν στην Αληθεια…

   τα πραγματα ομως, μιλανε απο μονα τους…

   γιατι οπως λεγεται τοσο ωραια στην ελληνικη γλωσσα,… ¨χωριο που φαινεται, κολαουζο δε θελει¨

   μελετας, διασταυρωνεις, ξαναμελετας, θετεις ερωτησεις, συκρινεις απαντησεις βασει σχολιων και τεκμηριων, μελετας το τι γινεται στην πραξει, βλεπεις πως πραττει η πλειοψηφια και πως αντιδρα βαση της εκαστοτε ιδεολογιας/θρησκειας και εφοσον εχεις εξετασει σφαιρικα, βγαζεις τα τελικα αντικειμενικα και προσωπικα συμπερασματα, περα απο προκαταληψεις, προπαγανδες και τα συναφη…

   ευλογια Κυριου παντοτε, Αμην

  • @lala, νά ‘σαι καλά, γέλασα με την ψυχή μου. Απίθανος ιστότοπος! Ειδικά αυτό το «Γιαχβέγονοι»…

   • @greekmurtad
    kemena mu fenonde asteia giafto ke epeleksa to sigekrimeno site giati otan diavazo edo i eki paromia fasi einai! ellines apostates apo to islam pu den eimai sigouri an einai i iparxune tetioi ellines(isos 2 3) afu den vgenete se dimosio dialogo na metriso ke ellines apostates apo to xristianismo ke ginonde ellinistes ke pu einai oloi tus poli ellinofrones!!!

    kiomos asteia asteia alla o tipos (pou ton gnorizo ke pistevo exi ke dosi ali8eias ke dosi anakrivias alla sigura exi polles gnoseis ke zilo) grafei tekmiriomena ke me apodikseis ke olokliromenes apandiseis opos ke eseis kali i wra!!!

    opos pro eipa emena me endiaferoune oles oi apopseis afu asxoloume me ti 8eologia genika ke oxi apla mia sigekrimeni 8riskeia ara opos diavazo tis apopseis sas gia to islam diavazo ke tis apopseis tus gia to xristianismo! pandos diko mu siberasma pu me endiaferei gia tin erevena mu einai pos akrivos ta sines8imata ke klima pu exete gia to islam ke o tropos pu grafete, xrisimopoieite me paromio tropo apo aftus gia to xristianismo ke ioudaismo! nomizo omos pos ekinoi exune pio polla tekmiria apo apopsi pos den milane gia kapious an8ropous se tritokosmikes xores sinepos ke den kanun toso endona epiklisi sto sines8ima! andi8eta kratane ena akmaio or8ologismo pu polles fores paralogizete apo tin polli logiki ke tekmiriosi (aneksartita pos polloi simfonoun ka8eta ke polloi diafonoun ka8eta)! epipros8eta kanune pio or8i xrisi tis ellinikis glossas ke tou ellinikou humor opos ke elliniko tropo skepsis giafto ke einai ke endiaferon afu einai kati ameso to ti parusiazune ke oxi peristatika pu iparxune i borei na min iparxune kan se kapia erimo tis asias apo an8ropous ke peristatika pu epanalamvanonde se ola ta sites i groups i blogs i eidiseis i efimerides pu den pane tin ideologia pu den pate oute keseis! diladi afto me tis 2 kopeles tou iran den to aneferan mono ta andi-islamika sites alla ke ta andi-iranika politika sites. giafto ke giamena den apotelei tekmirio dioti oi xores aftes stis opies prosaptonde oi katigories exune megalitero politiko provlima para 8riskeptiko ke ksodevonde ekatomiria oste na dimiurgi8ei klima enadion twn an8ropwn aftwn! allo paradeigma einai oi taliban pu parolo pu eixane meta tin katatroposi ton sovietikwn mia parusia asimi ke aniparkti, i mia parusia simvoliki gia osous tus gnorisan san agonistes ke patriotes pu afto8isiazonde gia ti patrida ke kerdizune mia iperdinami meta apo xronia pu ir8e i seira tis amerikis na dikaiologisi tin epi8esi tis, gia na min fanei toso endona poso kaki einai edikse endona poso kakoi einai oi taliban ke vgikan stin epifaneia ola ta tragika pu diavazume ke sinadame se ola ta politika 8riskeptika ideondologika sites! twra ali8eia psemata iparkta aniparkta sosta la8os allo 8ema! sigura omos prepei kaneis na einai poli prosektikos apo ti propaganda pu iparxei pandu mexri ke sta kinumena sxedia! (to teleftaio sxolio kirios apef8inete kirios se proigumena posts)

 22. *συστηνω
  *στην πραξη

  συγνωμη για τα ορθογραφικα λογω κεκτιμενης ταχυτητας

 23. Λοιπόν για να μαθαίνουν όσοι δεν ξέρουν το ισλάμ επιτρέπει τον βιασ΄μό των άππιστων γυναικών όταν αυτες πέφτουν στα χέρια των μουτζαχεντίν πρωτού τις μοιράσει ο χαλίφης στους πολεμιστές. Βασικά ο βιασμός μιας άπιστης ΔΕΝ τιμωρήτε με λιθοβολισμό ούτε με μαστίγωμα αλλά απλά θα ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ. Όποιος θέλει να σιγουρευτεί μπορεί να διαβάσει την παρακάτω σελίδα που σχετίζεται με τους νόμους του πολέμου στο ισλάμ.

  http://www.muslimtents.com/shaufi/b17/b175.htm#3- Acts Forbidden

  Adultery and fornication with captive women before their formal distribution among the soldiers by the commander of the Islamic forces is punishable offence. The defaulter is to receive discretionary punishment and is to pay fine equal to Mahr Missal (what his nearest female relative would have received as bride-money) which would be added to the spoils

  λαανατουλλάχι αλα μουχάμμαντ ουα αλα άλιχι ουα ασχάμπιχι ατζμαίν αμήν ουα λχάμντου λιλλάχι ράμπιλ άλαμην

 24. Muslims must be insane…

 25. Ti koprites…

 26. Τα διαβάζει κανείς και ανατριχιάζει… Καλά, οι γυναίκες δεν ντρέπονται να ανήκουν σε τέτοια θρησκεία; Αυτές που αλλάζουνε την πίστη τους και παντρεύονται μουσουλμάνους τα ξέρουν αυτά;

 27. Καλά… Αστειεύεστε που θα απαγόρευε τους βιασμούς; Χρειαζόταν ένα κίνητρο για τους ξελιγωμένους πολεμιστές του… Κάτι πιο άμεσο από πιλάφια και γκόμενες στο μακρινό μέλλον, μετά το θάνατο…

  • @Koukos, δεν έχεις άδικο. Όμως δεν μιλάμε για το τι ήταν χρήσιμο στον Μουχάμμαντ να κάνει ως ηγέτης μιας εγκληματικής οργάνωσης, αλλά για το τι ήταν ηθικά σωστό, μιας και οι σημερινοί οπαδοί του Ισλάμ μας τον παρουσιάζουν ως τέλειο άνθρωπο και πρότυπο ηθικής.

 28. Εγώ απορώ… Είναι δυνατόν άνθρωποι που τα ξέρουν αυτά να είναι ακόμα μουσουλμάνοι;

 29. Eiste kataramenoi…

  • @ramadan, δεν αμφιβάλλουμε ότι κάποιοι μουσουλμάνοι μας καταριούνται, αλλά αν άκουγε ο Θεός τα κοράκια δεν θα έμενε γάιδαρος για γάιδαρος.

 30. Για σένα ήταν αυτό Gonzo… Βέβαια είναι δυνατό να τα ξέρουν και να παραμένουν μουσουλμάνοι… Λίγοι προτιμούν να τους διώξει η οικογένειά τους, να χάσουν τη δουλειά τους και τελικά τη ζωή τους…

 31. Αφού οι Άραβες ήθελαν να βιάζουν και να αποκτούν γυναίκες, ο αρχηγός δεν ήταν κορόιδο να τους εμποδίσει. Έπρεπε να έχουν κίνητρο να πολεμάνε γι’ αυτόν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: